Skönt att vara ledig

Det är så skönt att vara ledig nu! Och ute är det mulet väder så då får man känna att man inte behöver göra något alls idag! :) D är ledig idag också så vi får spendera lite tid med varandra.. Vet inte vad vi ska hitta på om vi bara ska vara lata eller..

Snart är det iallafall frukostdags och sen får vi se vad vi gör! Lilla Alvin kommer hem idag också från resan så honom ska man väl träffa idag. Får se om han har mycket att berätta vad han sett på resan.

Igår var mamma och jag flitiga och bakade ett brytbrö, som var jättegott! Jag fick det första gången på ett 40-årskalas så jag bad om receptet igår och sen började mamma och jag baka direkt. Gott var det!

HÄR ÄR RECEPTET.

Vi gjorde två satser och förde en del åt mormor och sen tog jag hit en par semlor. Man får göra ganska stor sats då man gör. Det är ju så gott med färskt bröd! Mmm!

Nu är det frukostdags. Gooodbye!
2010-07-27 @ 09:33:04 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Nu har jag semester

Hejsan! Jag har inte varit in här på över en vecka ser jag.. Det betyder att jag har chillat till det ordentligt! :)

Jag har ju dessutom en vecka semester nu också! Nästa måndag flyttar jag tillbaka till Vasa. Det är lite bittersweet. Ska vara kul att komma tillbaka till Vasa i sitt EGET hem. Fast jag har ju inte D med mig de första veckorna och sen så skulle jag nog på ett och vis vilja spendera sommaren här i Närpes. Men det hinner jag väl nog :) Jag ska ju också steka i Vasa!

Jag har nyss beställt böcker från Adlibris. Beställde redan igår 3 böcker men så kom jag på att jag inte ville ha den ena och byta ut den istället mot en annan jag ville ha istället. Så jag avbokade hela skiten från igår och beställde nytt idag så att jag inte skall behöva betala två fraktavgifter. Böckerna jag beställde var:

The Dirt

 

Flickan och skulden

 

Dyngkåt och hur helig som helst

 

Hoppas det är bra böcker! Och att jag har tid att läsa i höst då skolan börjar ;)

2010-07-26 @ 13:05:55 Permalink Jag tycker till Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Kalajoki!

Snart, snart, snart får vi sätta oss i bilen och köra ca 270 km! Vi får en liten roadtrip på samma gång. Kul!
Det ser ut att vara lite svalare väder nu, vilket är ganska bra då vi ska sitta i bil så länge. Annars skulle man ju koka upp.

Väntar nu bara på att D ska komma hem från jobbet. Så ska jag åka till Kalax och packa min klädväska och eventuellt ska vi äta något ordentligt innan vi åker iväg. L slutar förhoppningsvis kl.12 så vi åker väl iväg vid 13-tiden.

Håller även på och stresstvättar lite kläder nu just också. Har konstaterat att det inte går att skynda på en tvättmaskin :P Hahah! Tack och lov har mamma och pappa en torktumlare så dit slänger jag kläderna sen och medan jag packar min klädväska får det torka i tumlaren. Sen är de torra då jag kommer tillbaka :)

Ha en bra helg allihopa!
2010-07-16 @ 08:56:15 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Semester i 4 dagar!

Aaah vad härligt! Nu har jag semester i 4 dagar framåt! Nästa gång jag ska i jobb är på tisdag. Och imorgon åker vi äntligen till Kalajoki! Fina tider!

Jag har inhandlat all mat som ska med och har packat ner sängkläder åt oss alla. Längtar längtar! Vi åker kring middagstid imorgon.

Så då blir det två nätter i vår stuga och vi ska njuta och ha kul. Hoppas bara vädret är på vår sida!

Föresten, jag är en kamera rikare nu också :) Jeij!

Ha de bra!
2010-07-15 @ 20:40:42 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Underbara sommar

Vi har så underbart väder nu just! :) Fast det är nästan som att man början stöna och stånka av att det är varmt. Man borde vara vid vattnet hela tiden så att det inte ska vara så tungt. Igår var vi ju till stranden och det var så himla skönt att vara där. Mycket friskare luft vid vattnet och sen då man kan ta sig ett dopp emellanåt. Det var riktigt skönt i vattnet igår dessutom.

Idag har jag jobbat 9-16.30 och efter det for jag till Alvin där jag har lekt med honom tills nu. Vi har plaskat i hans bassäng och sen så har vi tillsammans vattnat blommorna :D

Föresten, om gårdagen. De har ju äntligen satt upp ett volleybollnät i centrum. Och med skön sand dessutom! Vi var där igår och spelade och det var riktigt kul!

Imorgon åker jag iväg till Vasa med L&F. Jag ska kolla hur vår lägenhet mår, sen ska det väl shoppas lite och jag ska iallafall handla en massa som vi ska ha med till Kalajoki från Minimani så att man sparar lite pengar på det :P Så måste jag och köpa olja till bilen. Får se hur det går, om jag kommer hem med helt fel sort eller något sådant. Nääh, det ska nog ordna sig. De har ju lovat världens värme tills imorgon så det blir nog antagligen lite Sandö-beach i Vasa så att vi inte går ihjäl :P

Hej med er!
2010-07-12 @ 19:49:43 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


En arbetsdag till, sen lite ledigt

Hej alla!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu just. D är på Tolvis och jobbar över natten så då sover jag här. Jag har slutat jobba för ca 1 timme sedan och känner mig trött nu. Blir läggdags riktigt snart för jag ska upp i jobb i morgon på morgonen. Det är sista arbetsdagen för den här veckan! Sen har jag hela helgen ledigt :)

På lördag är det Garden Party och på söndag har jag funderat ifall jag ska åka till Vasa en sväng. Vill träffa bland annat Mari, som är ledig på söndag också! Jag har ändå inget annat för mig tror jag och sen så skulle jag vilja till Vasa. Har inte varit dit sedan i början av juni.

Är annars mycket irriterad över en sak. Tänker på det hela tiden! Men hoppet är inte borta ännu.. Nåja, ni får veta sedan någon dag. Jag måste få smälta det lite först några dagar.

Godnatt
2010-07-08 @ 20:47:59 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


En hälsning

Jag måste bara komma in hit och säga hej åt er :)

Det är skönt att inte ha ett måste att vara på datorn och tänka på att man borde skriva ett inlägg. Så nu gör jag det bara spontant i brist på annat, då inte ens solen vill säga hej åt oss här nere på jorden.

Jag är annars ledig idag och nu just sitter jag hos Joanna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men det blir väl bara att ta det lungt :)

Har också nyss betalat stugan i Kalajoki. Det är förskottsbetalning nu i sommar och vi åker ju nästa vecka! Vad skönt och kul det ska bli! Lite semester och att få komma bort från Närpes och vardagen en stund.

Helgen har annars varit riktigt bra! Hade riktigt kul på Tomatkarnevalen! Bäst var det hos Bina med grillning, kubb, fotboll och bra sällskap. Tyckte det var skitkul! Och waka waka ;)
Tältet var väl helt okej.. Kul att shejka ass lite, men det var så mycket folk så man ville mest bara sitta vid sitt bord och inte trängas med alla andra..

Nu i helgen är det Garden Party som gäller :)

Babaaj!
2010-07-06 @ 09:54:17 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Semester

Nu tar jag bloggsemester!

Kommer tillbaka igen efter att jag fått njuta av ledigheten :)
2010-07-01 @ 20:23:57 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


RSS 2.0
img{ border: 0px; }