Ska sova

Nu ligger jag i sängen och ska snart stiga upp för att borsta tänderna. Jag börjar ju först 15.05 imorgon men D börjar 8.00 och jag ska åka på samma gång som honom hem till mamma och pappa. Där går jag antagligen och sova en liten stund till och sen ska jag till Ann's salong 10.30 och då ska vi åka och sola :) Hoppas bara det är sol imorgon då!Nu ska vi sova! God natt
2009-06-30 @ 21:33:22 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (3) Trackbacks ()


Att bo på landet

Då vi kom körandes med bilen så ser vi häst och kärra. Inte varje dag man möter sådant :) Mysigt att bo på landet! Eller nog är Närpes en stad men det är ändå mycket landsbygd ännu.


En mycket gammal hästkärra.

2009-06-30 @ 19:38:56 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


En shoppingdag

Det blev en liten shoppingdag idag :) Kul! Har längtat efter det! Fast jag hade egentligen inte råd men man måste få unna sig lite ibland. Jag måste låna lite pengar av mamma och pappa så jag har råd på tomatkarnevalen!

Ijfol fick jag lön den 2:a dagen i månaden men sist ja fick lön nu så var det en åttonde så får se då. Skulle vara bra om jag hinner få före karnevalen :) Ni vet Tomatkarnevalen är det största som händer i Närpes! Tomatrock blir det på lördag!


Shoppingväskorna!

Ni får se senare vad jag köpt ;)

Vi var och åt kebab till ett billigt ställe. Mums!

Den ena rulen har jag i handväskan :P Jag blev så enormt mätt!

Salladsbordet med det himla goda makaronerna är ju nästan bäst! Jag undrar hur de får dem så goda? Vad har de blandat i?


Nu är vi i Yttermark och vi ska in till Dennis mamma ett varv.

Det har varit kul idag att spendera tid med D en halv dag. Tycker vi inte har haft så mycket tid med varandra nu då vi jobbar så olika
2009-06-30 @ 19:19:47 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


På väg till vasa

Nu är Dennis och jag på väg till Vasa :) Sitter i bilen och äter massor med vatten- och honungsmelon. Mums!

Kom hem från jobbet lite efter 13.00 och då åt mamma och jag lite stekt potatis och revbensspjäll. Till efterätt åt vi jordgubbar med glass. Gotigott :)

Arbetsdagen har varit helt bra idag. Jag var bara en kort stund på grönsakssidan idag för chefens fru kom och jobba idag så jag fick gå över till brödsidan och där har jag varit resten av dagen.

Imorgon börjar jag 15.05 och slutar 21.05.

Jag har inte så mycket ström i min dator så vi får väl höras senare igen ;)
2009-06-30 @ 13:36:59 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (6) Trackbacks ()


Sista dagen i juni 2009

Tänk att juni redan snart är förbi. Att jag varit ledig från skolan i över fyra veckor redan! Det har gått så fort.

Tomatkarnevalen är på kommande nu i helgen och allt :) Kul! Och ännu roligare då jag är ledig från fredag kl.18 till onsdag morgon!

Sitter och äter lite frukost nu och snart ska jag åka till jobbet. Trött är jag men jag tycker ändå om att jobba den här tiden :) Tiden går fortare på något vis och man hinner göra massor efter¨åt!

Vi hörs mera idag! Puss
2009-06-30 @ 05:37:00 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (5) Trackbacks ()


Kvällsbit

Nu har Dennis och jag ätit lite kvällsbit. Lite smörgås och sånt :)

D ska ännu ha kaffe men sen är det nog sängen som gäller. Iallafall för mig för jag ska tidigt upp.

Syster har varit till Vargholmen idag och hon sa att vattnet var så isande kallt idag. Hur kan det svänga så snabbt? Igår låg ju Jennifer och jag länge i vattnet och tyckte det var så skönt. Alvin var iallafall lika glad i vattnet idag som igår sa syster. Fast han ville inte sitta så lite kallt var det väl nog.

Nej nu ska jag avrunda för idag.
Godnatt med er!
2009-06-29 @ 20:58:34 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Blås skiten ur din polare!


2009-06-29 @ 19:35:44 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Trött Amanda

Nu när jag satte mig ner blev jag riktigt riktigt trött. Före det har jag hållit igång med kubb, mölkky och badminton :) Kul har det varit!

D for genast efter jobbet till gymmet så honom har jag inte sett ännu idag. Men han kommer väl snart :)

Imorgon börjar jag redan 13.00 men då ska jag åka till Vasa direkt efter jobbet. Hoppas bara det inte är så fint väder imorgon! Vill ju inte sitta i bil och inte vara på stranden om det är jättevarmt. Måste kolla vädret!

Imorgon ska jag vara hela dagen på frukt och grönsaker :) Det är kul! Gillar att ha lite variation! Och att jag får bestämma själv allt jag gör där.

Nu ska jag umgås med familjen en stund.
2009-06-29 @ 19:32:43 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Tar det lungt efter jobbet

Nu sitter jag ute i solen och njuter av solen.  Har slutat jobba för ungefär en timme sedan och nu njuter jag bara av det lugna.

Alvin sitter här på marken och kämpar på med sitt och vill dra lite i min laptop :P

Mamma håller på och kokar lite mat nu också. Tur det för jag är så hungrig! Jag var egentligen sugen på makaroner men mamma tyckte att jag skulle ha lite "bättre" mat :D

Ska sola lite nu ;)
2009-06-29 @ 16:57:30 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Matpaus

Sitter och slänger i mig lite mat nu före jobbet.

Nya designen någorlunda klart! Vad tycker ni om min header? Det är äkta bilder från landsbygden hemma hos mamma och pappa ;) Älskar det!

Nu måste jag åka! Ses igen efter 17.00
2009-06-29 @ 09:44:29 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


En ny header på gång

Jag håller på och göra en ny header åt mig nu. Jag är så trött på min enkla och tråkiga nu :P
Sen kommer det nog bli lite ny design bara jag hinner med det.

Jag kommer att göra en header som är sommarinspirerad så att alla sen i vinter får tänka tillbaka på sommaren vi haft medan vi fryser inomhus med en filt omkring oss och stickasockor på fötterna :)

Igår fick jag inte min header till något men jag ska försöka idag att få den som jag vill!
2009-06-29 @ 07:18:36 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


En ny måndag igen

Godmorgon på er alla! :) Nu är det en ny vecka och en ny måndag igen och vi går sakta men säkert mot juli månad. Lite hemskt det att juni redan har gått förbi snart.

Jag sitter i Kalax nu och väntar på frukost. Eller jag vet inte ens varför jag väntar för det är ändå jag själv som måste fixa det åt mig själv :D Jo, jag väntar så att jag får äta frukost tillsammans med D och han kokar gröt och kaffe så det tar en stund.

Märkte en sak i morse. Jag har fått så mycket bättre hy i ansiktet nu då solen har fått gassa på och jag simmat i havet och så :) Nog för att jag alltid har haft relativt bra hy men här tidigare i vår så fick jag lite acne men nu är det rent igen!

Efter frukosten ska jag åka hem till mamma och pappa. Eller det är bara mamma hemma för pappa jobbar. Sen ska jag själv i jobb till kl.11.00 och slutar 17.00.

Vi hörs snart igen ;)
2009-06-29 @ 07:15:31 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Chillar

Har för ca en timme sedan nu farit från mamma och pappa ner till Kalax nu och nu sitter vi i vardagsrummet och chillar. Dennis sitter med en laptop och kollar lite bilfilmsnuttar på youtube och visar åt sin far.

Jag sitter här och bloggar bara :) Värst bara då nätet ska vara så trögt här! Jag borde åka någon dag till Tekniset Nelson och skaffa Elisa trådlöst internet. Nu har jag DNA men det funkar inte alls så bra här och på Nelson har de sagt att DNA bara funkar vid kusten. Elisa funkar lite överallt så det ska jag skaffa! Tänk ett bra internet för 9,90€ i månaden. Det är nog bra!

Men nu ska jag avrunda för ikväll!

Sov gott alla underbara! :)
2009-06-28 @ 20:42:04 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (4) Trackbacks ()


Grillning

Nu håller vi på och grillar lite svans :) Gott det ska bli!

Dennis har också kommit hit nu också så nu får jag mysa lite. Vi ska bara äta och sen far vi säkert till Kalax igen. D ska i jobb till 9.00 imorgon och jag börjar 11.00.

Jag var också en sväng till fotbollsplan med en bordsfläkt åt Joanna och Kimso för de tänkte storkna i speakerbåset :P

Men nu måste jag gå och vända batongen!
2009-06-28 @ 18:38:24 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (3) Trackbacks ()


Fräsch

Nu har jag duschat och är fräsch igen :) Fast jag märkte att jag inte fått bort precis all sand då jag började smörja benen. Usch. Men det lossnar väl nog någongång iallafall ;)Dagens outfit

Klänning - Jim&Jill
slickad frisyr efter en dag på stranden ;)Jag börjar bli lite hungrig nu igen! Men jag väntar tills D slutar.
2009-06-28 @ 17:30:18 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Borde duscha

Jag tror jag borde gå i duschen och duscha bort all sand, solkräm och havsvatten. Flugorna surrar runt mig lite extra nu just så jag tror det är en liten varning för att man inte är så fräsch nu just :P

Så jag ska gå i duschen nu då!

Funderar ifall jag ska gå och se på fotboll ikväll. Hmm.. Kanske det.
2009-06-28 @ 17:04:36 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Efter en dag på stranden

Nu har jag kommit hem efter många timmar på stranden :) Det har varit så skönt där! Det var nästan för hett på stranden också så jag vill inte ens veta hur varmt det har varit här uppe där det inte blåser något alls.

Själv måste jag sitta inne en stund nu och "vila" från solen lite. Känner mig trött också. Man blir så slö av solen.Kan nog säga att jag fått lite färg nu :) Men jag vill ha mera stranddagar!

Ska kolla lite väder nu.
2009-06-28 @ 16:45:45 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hemma nu

Nu är jag hemma och har bytt om till bikini och ska snart smörja in mig med solskyddskräm. Jag vill ju inte bränna mig :)

Fick även veta hur man egentligen räknar den där solskyddfaktorn på flaskorna bara för någon dag sedan av Ann. Jag trodde ju att ju högre faktor man har ju mer så "blockerar" den solen och man blir mindre brun (eller det där med mindre brun trodde jag inte från början i och för sig). Men egentligen är det att om man har t.ex. solskyddsfaktor 5 så är det 5x10 minuter = 50 minuter håller den solkrämen. Solskyddsfaktor 20 har 20x 10 minuter = 200 minuter och så vidare.

Så ni alla som tror att man inte blir brun av att man har hög solskyddfaktor så får tänka om :)

Nu ska jag spruta in mig med solskyddsfaktorn 20 och sen ska jag spela badminton! :D
2009-06-28 @ 08:11:56 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Ännu en underbar morgon

Det är så härligt att vakna upp tidigt nu då det är så fint och varmt ute redan från morgonen :)

Jag ska snart äta lite frukost och sen ska Dennis skjutsa hem mig till mamma och pappa. Där gäller den traditionella spelmorgonen ;)

Senare ska jag höra med Jennifer om hon ännu vill till stranden med mig ;)

Nu frukostdags! Haudi 

2009-06-28 @ 07:10:52 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Mätt!

Nu har vi ätit god mat :) Ann-Britt hade gjort köttrullader av älg med mustapekkaost inuti och en sås till detta och nypotatis. Jättegott! Mätt är jag också nu.

Ann-Britt och Bjarne menar åka och simma. Jag skulle också vilja på ett och vis vilja simma men jag har inte med några simkläder så det får va. Jag får simma imorgon igen :) Duscha skall jag iallafall! Måste få bort solkräm och havsvatten av mig.

Nu börjar jag bli trött i ögonen.
D ska i jobb imorgon också så jag åker hem redan 9.00 imorgon så då ska mamma och jag ta våran "tradition" och spela spel på förmiddagen. Kul det! :)

Vi höööörs!
2009-06-27 @ 19:33:02 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Svalare

Har kommit till Kalax nu och D's pappas "flickvän" har gjort middag åt oss tills ikväll. Får se vad det blir :) Jag är iallafall hungrig för jag har inte ätit något annat än smörgås, frukt och chips idag.

Hemma hos mamma och pappa spelade Rosanna och jag badminton länge. Det gick både bättre och sämre. Men riktigt skönt att vara i solen och där senare även i skuggan. Var riktigt behagligt att vara i skuggan.

Imorgon ska jag till stranden igen! Då kommer kanske Jennifer med :) Rosanna och Alvin kommer också kanske. Skulle vara härligt att ligga en hel dag på stranden och bara njuta. Inget jobb att tänka på imorgon. Vi får nu se :)

Nu ska jag umgås med dessa. Baj!
2009-06-27 @ 18:49:49 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hos Alvin

Sitter hos Alvin nu just och väntar på att han ska äta klart. Sen ska vi åka till Finby och spela lite spel :)

Idag har jag jobbat till klockan 13.00 och sen for jag genast hem och sen bar det av till Vargholmen igen. Dock möttes vi av en skylt där det stod "PRIVAT!" och att det skulle vara bröllop där från 15.00 och framåt. Så vi tänkte då att det var lite skit då vi inte skulle kunna vara så länge. Men vi ringde åt en som skulle på bröllopet och hon sa att kyrkan är först 16.00 så ingen panik.

Så vi hann nu sola en stund iallafall :) Fast då vi skulle åka hemmifrån så sa jag åt Rosanna att hon skulle ta mina handdukar och bikinit som var på klädlinan men då vi kom till stranden så hade hon inte tagit mitt bikini. Så då fick jag vänta i en timme ungefär före min andra syster som inte är så snabb att ta sig från A till B.

D var också där med sina klienter och arbetskompisar. Kul att se honom också ;)

Jag simmade idag också :) Skönt var det! Jag var inte lika feg idag som jag var igår ;) Idag plumsade jag bara i.

Vi hörs säkert mera ikväll!
2009-06-27 @ 15:59:20 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Eftermiddagen på stranden

Efter jobbet handlade Ann och jag lite mat att ta med till stranden och sen for jag hem och packade ihop mina saker och Ann kom då och hämtade mig. Så bar det av till Vargholmen. Där var det underbart väder! Riktigt riktigt skönt. Jag skulle inte ha klarat av att vara hemma i det stekvarma vädret. Det var så skönt att vara vid havet där det fläktade lite.


Vårt pick och pack.


Jag har faktiskt blivit lite brun :)


Jag på stranden.


Söta Ann på stranden :)

Imorgon är jag i jobb från 7 till 13.00 och då åker Rosanna, Guy, jag och Alvin till stranden. Kul! Kommer bara att ha fullt upp med att kolla var Alvin håller hus :P

Nu ska jag upp och sova! Natti
2009-06-26 @ 20:59:10 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Jättefint väder

Förlåt nu men det är alltför fint väder för att jag ska sitta inne vid datorn ;)

Jag har nu varit med Ann på stranden i flera timmar och solat. Jättehärligt! Har också simmat!

Uppdaterar bättre ikväll
2009-06-26 @ 18:25:59 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Gomorrn

Godmorgon på er!
Har nyss vaknat och ska nu ner och äta lite frukost.. Känner mig jättetrött nu men det ska nog fixa sig. Det har varit så varmt inatt så hohho!

Idag kommer nog de flesta prata om Michael Jackson och hans död. Min största idol i lågstadiet!
D hade varit uppe och surfat inatt då han inte kunde sova så då han kommer i sängen tillbaka säger han "Michael Jackson e död" och jag svarar "På sant?" han "ja". Och sen sov vi igen.

Känns ändå lite konstigt på något vis. Läste på Aftonbladet att han var "min generations Elvis".

Nåja, nog om det.
Nu äta sen jobb!
2009-06-26 @ 05:23:33 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hemma för ikväll

Nu har jag det jobbat och jag har hunnit grilla lite biffar och äta :)

Ikväll var det bara Josse, Malin och jag i jobb plus Siv som var i köttdisken tills klockan 19.00. Men det har nog gått riktigt bra iallafall :) Det har varit ganska slött så det har varit lite tråkigt emellanåt. Tiden gick ändå ganska snabbt!

Imorgon börjar jag 7.00 :( Usch vad trött jag kommer att vara imorgon då jag vaknar.
Jag slutar tack och lov redan 13.00 och då ska jag och Ann till stranden och steka oss! Kul!

Nu ska jag försöka dra med mig D i sängen och sova. Godnatt med er!
2009-06-25 @ 21:43:49 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Nu ska jag jobba

Nu har jag duschat och tagit på mig rena fräscha kläder. Skönt att duscha av sig all svett :P

Jag kommer att gå till jobbet nu för jag har cykeln vid jobbet då Dennis kom efter mig igår och efter det så glömde vi bort att jag hade cykeln där.
 
Men nu måste jag gå! Vi hörs ikväll!Dagens outfit

Klänning - H&M
2009-06-25 @ 13:30:10 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Milkshake

Nu har jag gjort en milkshake! Riktigt gott och svalkande i den här sommarvärmen :)

Till en riktigt enkel milkshake behöver ni:
Ni måste ju såklart ha en mixer också!
Och jag har inga mått så det är nog bara att prova sig fram...

Jag använder mig av en Magic Bullet från TV-shop :D Riktigt bra då man bara vill ha en portion med milkshake.


Först glass! Ju mera glass ju godare ;)


Mjölk.


Oboy.


Mixa!


Klart! Bara att stoppa i ett sugrör och dricka :)Njut av den i solen :)

2009-06-25 @ 12:21:25 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Home alone på terassen

Nu har mamma farit mot Laihia med Rosanna och Alvin. De ska träffa min moster där så ska de ut och äta och sådant smått och gott :)

Mamma och jag spelade badminton här före och då spelade vi sönder våra klubbor :D De var antagligen ganska uttorkade och gamla. Så vi for till Run&Go då och köpte nya. De var ganska förmånliga! Under 20€! Och det var ordentliga klubbor och inget skit.

Det är knappast så bra att jag har ut laptopen i solen då jag till på köpet börjar svettas om låren då jag har den i famnen :P
Vet inte rikigt vad jag ska göra nu då jag inte har någon spelarkompanjon. Man orkar faktiskt inte bara ligga då det är så hett.

Vi får se vad jag hittar på ;)
2009-06-25 @ 10:31:27 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Stekhett

Sitter på verandan nu och det är 47,7 grader varmt i solen. Gah! Man ska inte klaga men :P Måste nog gå efter lite vatten att sörpla nu under dagens lopp så att jag inte torkar ut. Och sen så tror jag att mamma och jag får spela lite spel så att vi får röra på oss lite för här kan man inte bara ligga. Atltför varmt för det.

Skulle vara skönt att åka till stranden men jag har altför kort tid på mig för sådant. Kanske imorgon då jag slutar 13.00 :)

Ha en bra sommardag!
2009-06-25 @ 08:13:01 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (4) Trackbacks ()


Good morning sunshine!

Godmorgon på er alla! :)

Sitter ännu i Kalax men snart ska vi åka hem till mig och där ska jag sola, sola och sola! Eller man kan inte bara ligga och steka för det blir för varmt. Iallafall igår blev det alltför varmt att sitta still så mamma och jag spelade kubb och mölkky :)

Det ser ju att bli lika fint väder idag. Härligt.

Jobb från 15.05 till 21.05 ikväll och jag är ensam med Malin så vi är två som inte är experter i jobb ikväll :P Men det ska nog gå bra!

Vi höres!
2009-06-25 @ 07:39:59 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Börjar gå mot kväll

Det börjar gå mot kväll nu igen.. De här dagarna bara går. Dennis och jag ska snart gå och lägga oss så vi orkar upp imorgon :) Dennis ska i jobb från morgonen men jag börjar först 15.05. Egentligen skulle jag ha börjat 7.00 imorgon men det hade skett ett fel så jag fick ta kväll. Jag hinner iallafall sola från morgonen ända tills jag börjar jobba!

Härligt härligt.

Rosanna och jag har nu planerat att efter att jag slutar jobbar på lördag så ska vi till stranden! De har ju lovat 27 grader så då tycker jag no att vi ska dit. På kvällen ska jag kanske vara med Jennifer. Det är öppet ännu vad vi har planerat men :)

Dagens arbetsdag har varit också ganska tråkig. Antingen är jag less på mitt jobb nu just eller så är det bara så slött nu just på jobbet så att jag har så tråkigt :P Inte vet jag! Hoppas det blir bättre snart ;)

Nu ska jag borsta tänderna och det blir mera bloggande imorgon!
Godnatt med er!
2009-06-24 @ 22:05:02 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Helskinnad

Har kommit hem från byaligamatchen för ett tag sedan och jag är helskinnad och alla ben är på plats :)
Det var inte så hemskt egentligen att spela mot de där gubbarna. Eller egentligen var det flesta unga män. Men de som kom på mig så gick inte lika ampert på som på de andra killarna ;)

Vi vann med 2-3! Jeij! Vi spelade mot Nämpnäs och jag trodde de skulle vara mera ampra men de var det inte. Som tur! Nästa match på onsdag!


Spelare nummer 5


Sofia och lagena i bakgrunden.


Min älskling var hejarklack! :)

Jag spelade inte så mycket för jag och min kondis kom inte riktigt överens :P Men nästa gång blir det kanske lite mera spel ;)
2009-06-24 @ 21:49:01 Permalink Träning Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


På terassenLigger i solstolen på terassen nu med min dator en stund. Har nog läst lite i min bok men jag vill ta ut min dator en stund men jag tror att jag inte ska ha ut den så länge för de är så otroligt varmt här ute! Tänk att klockan bara är halv 10 och det är så här varmt redan. Tänk hur varmt det är mitt på dagen då. Fast det får ju inte jag känna av eftersom jag är i jobbet från 12.00 till 18.00. Men det är nog säkert varmt ännu efter klockan 18.


Min utsikt.


Steker.
2009-06-24 @ 08:43:56 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Onsdagsmorgon

Nu kom jag hem till mamma och pappa.
Jag börjar först 12.00 men jag ska ligga ute och sola en stund nu innan jobbet kallar! ;)

Kollade att det var redan 17 grader varmt i centrum men det är säkert ännu varmare här hemma i solen på terassen.

Ska hämta min bok från rummet och lägga mig i solen!
2009-06-24 @ 07:57:43 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sovdags

Tänderna är borstade och jag är redo för sängen.

Godnatt

Vi hörs imorgon igen!
2009-06-23 @ 21:14:51 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Går mot kväll

Sitter i Kalax i soffan nu och kollar på Allsång på Skansen och äter min nylagade rabarberkräm :)
Jag matar ihjäl de här männen :D Men jag älskar mat juh! Både att koka och att äta.

Jag börjar först 12.00 imorgon men Dennis börjar 9.00 så jag kommer antagligen att åka upp med honom imorgon på morgonen. Så hoppas jag att jag får ta del av solen lite ;)

Klockan 20.00 imorgon är det premiär för mig i byaligans fotbollslag! Gud vad kul det kommer att bli! Sofia och jag är enda flickor som ska spela med och mot vuxna män :P Sabina skulle också ha varit med om hon inte haft brutet ben. Men det kommer att bli kul att spela fotboll. Längesen! Saknar fotbollen. Men imrn är det debut ;) Hahaha.. Mycket lägre nivå på spelet men vi kommer iallafall ha kul och det är viktigaste!

Nu ska jag gå upp börja ta kväll så småningom! :)
2009-06-23 @ 20:59:19 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Simma med Bianca

Här får ni lite bilder om då vi var och simmade med hunden Bianca


Bianca bak i bilen. Kollar ut på vyerna.


Bianca och Dennis på stranden.


I vattnet. Verkar som att vattnet är kallt! :D


Vågar inte gå i igen.


Så då bär man ut henne igen :P


Suddig bild men fort fort in till land igen.
2009-06-23 @ 19:26:56 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Det blev en latmask igen

Jag orkade in gymma och inte springa heller. Istället for jag till affären och tänkte köpa lite jordgubbar men jordgubbarna var mögliga så jag struntade i det. Träffade på Rosanna, Guy och Alvin så jag for till dem och vi har ätit lite hotdogar.

Usch, känner mig så hemskt lat. Trött är jag om dagarna också och det beror ju på att jag inte motionerar. Men det blir en ond cirkel det där då jag är trött så orkar jag inte motionera och så fortsätter det. Fast jag nog innerstinne vet att jag blir piggare av motion! Men imorgon kommer jag att spela lite fotboll så då lättar mitt samvete lite ;)

Väntar nu på att D ska sluta gymma så jag får hämta honom.

Nu ska jag umgås med dessa! Baj
2009-06-23 @ 18:59:22 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hem ett varv

Nu har jag varit hem ett varv till mamma och pappa. Där var även Rosanna, Guy och Alvin. Vi åt lite rabarberpaj och drack kaffe och limonad.

Jag haffade också med mig lite rabarber så jag tänkte göra lite rabarberkräm senare ikväll.

Innan jag for till Finby tog D och jag med hunden Bianca i bilen och for till Vargholmen och simmade lite. Eller D och jag simmade inte men vi tänkte att Bianca vill svalka av sig lite. Men det verkade som att hon inte riktigt gillade vatten :P Dennis bar ut henne i vattnet så att hon fick simma in till land igen. Det gick riktigt bra. Har lite bilder sen att visa upp åt er!

Dennis tänkte åka till gymmet nu och jag funderar om jag ska åka med också? Men på ett och vis skulle jag vilja sitta ute i solen nu då det är så fint men sen skulle jag även vilja träna lite. Dock är inte gym riktigt min grej och D ska vara där så länge så jag tror jag skippar det. Kanske jag går ut och springer istället :) Så då får jag vara i solen på samma gång!

VI får se vad jag gör ;)
2009-06-23 @ 17:07:52 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Ute i solen och njuter

Nu har jag mina köttbullar i ugnen och potatisen kokar.

Sitter här vi en bänk på gården nu och njuter av solen. Så härligt väder!


Det blåser lite så jag har på mig min kofta från Vero Moda. Borde sätta mig i lä så att det skulle vara jättevarmt! Men tillika är det skönt att det svalkar lite. Kollade att det ska vara 26 grader varmt här på torsdag! Och jag är i jobb från 15.00 till kvällen :( Men jag måste bara stiga upp tidigt så hinner jag sola på förmiddagen!

Nu måste jag gå och kolla in mina köttbullar ;)
2009-06-23 @ 12:57:04 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Nu ska jag ut

Nu har jag ätit frukost och de här männen har druckit kaffe och ätit sockermunkar. De lämnade en munke åt mig också men nu just är jag inte så sugen på en munkring så den får vänta ;)

Jag tänkte åka till mormor ett varv nu och hälsa på. Har inte sett henne sedan hon var på sjukhuset och det börjar vara en vecka sedan nu.

Och efter en par timmar ska jag fixa mat åt de här männen här i huset :)


Dagens outfit:

Linnen - Gina Tricot
Shorts - H&M
2009-06-23 @ 10:42:07 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Semesterdag

Godmorgon! :) Ligger i sängen nu just och bloggar lite..

Jag är ledig och det är jättefint väder ute. Eller jag ser att det blåser lite men det är sol iallafall! Så idag ska jag sola! Måste kolla lite väder på nätet för att se vad de har lovat.

Dennis har stigit upp tidigare idag med sin far och de är nu ute och bygger på taket. Har nog bullrat lite av spikandet men det har ändå varit skönt att få sova längre :)

Så nu ska jag stiga upp och klä på mig. Äta lite frukost och gå ut lite och se hur långt de har kommit.

Vi hööörs!
2009-06-23 @ 09:33:56 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Min arbetsdag och världen är liten

Sista inlägget för ikväll nu!

Ska berätta kort om min arbetsdag idag.
Började klockan 13.00 men Dennis och jag for mot Näsby runt halv och cruisade runt i centrum lite. Så satt vi och pratade en stund innan jag gick in på jobbet. Hade ingen lust idag att jobba men man var ju tvungen.

Då jag kom in så bytte jag om och gick ner till kassan och då började min arbetsdag.

Dagen har varit allmänt slö. Folk är väl bakfulla ännu efter midsommaren och äter matrester så det orkar inte handla nytt :P Sen har det ju varit så fint väder idag också och då är det mindre folk och handlar. Alltså jag har med andra ord fått sitta och ha lite tråkigt idag i jobbet.

Där ganska i slutet på dagen så går det en kille vid godishyllan och mitt hjärta börjar banka och jag tänker att "Gud vad han liknar min småkusin från Tavastehus! Men nä inte är det han.. Eller är det?". Han är långhårig och skäggig :P Så ser jag att han kommer till min kassa och jag tar mod och frågar på finska "Nog är väl du Niki?" och han svarar ja :D Det var en lättnad för mig att det var han och att jag inte frågade en helt okänd på finska om han heter Niki :D Men kul att se Niki!

Han arbetar med asfaltera och han har flera somrar råkat vara här i trakten nu och hälsa på oss någon dag :) Men gud jag tänkte inte känna igen honom! Har har ju varit så välskött men nu var han långhårig och skäggig :P Plus att han blivit muskulös.

Han var min allra första kärlek. Det finns foton på då jag och han sitter i sandlådan och leker med varandra :P Hahaha.. Kul.

Nu ska jag gå och sova! Imorgon är det sovmorgon ;) Men inte för länge för jag ska sola!
2009-06-22 @ 22:41:00 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Håret är färgat


Dennis färgar mitt hår medan jag bloggar ;)


Klart. Och jag är snygg i en mohikanfrisyr :P

Slutresultatet vet jag inte ännu. Har duschat ur färgen men det syns ju inte före man har torkat håret.
Det blir nog bra ;)
2009-06-22 @ 22:11:18 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Grillspett

Det finns ju massor med olika varianter av grillspett men här kommer en variant jag gjort idag.Detta behöver ni:
  • bacon
  • färska champinjoner
  • creme bonjour
  • torkade plommon
  • halloumiost
  • körsbärstomater

Tvätta champinjonerna och ta bort foten så att det blir en grop i svampen. Smeta in färskost där. Linda bacon runt och grilla!

Linda bacon runt ett plommon. Grilla!

Trä på allt på spettena och grilla.

Det är färdigt då baconet är klart.

Gott och enkelt!

De här "rätterna" kan man ju även ha som småplock istället för spett.
2009-06-22 @ 21:41:11 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Mat i flera lass

Efter att jag slutat jobba så gick D och jag och handlade mat tills ikväll. Jag hade bara ätit lite grekisk sallad och lite revbensspjäll i jobbet på mindre än 15 minuter så då tänkte vi att vi skulle fixa till ordentligt med mat!

Vi bestämde oss för hamburgare! Tidigare på dagen medan jag suttit i kassan och haft tråkigt så har jag funderat på vad jag skulle vilja äta :P Och en sak jag ville ha var grillspett! Egengjorda sådana.

Så nu har vi ätit hemmagjorda hamburgare och grillspett så magen putar ut lite enormt!

Här ska ni få recept på mina hemmagjorda hamburgare!HAMBURGARE

Detta behöver ni:
Biffarna
Blanda ihop maletkött, salt, peppar och ägg. Ifall det verkar löst kan ni även tillsätta skorpmjöl. Andra kryddor kan man också lägga i enligt smak.
Forma köttet till runda biffar och grilla dem på folie tills de är genomgrillade.


Skär upp grönsakerna och lägg upp dem på ett fat fint. Löken i ringar. Stek bacon och ägg.


Här har jag lagt upp mina grönsaker och annat som ska vara i hamburgarna.

Grilla också hamburgarbrödet. Men grilla det till sist och inte alls länge för det blir lätt bränt! Brödrosten fungerar bra också.


Matbordet


The lovely hamburgare!


Recept på grillspetten kommer i nästa inlägg! ;)

2009-06-22 @ 21:31:04 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Nu ska det färgas hår

Nu sitter jag här på en stol med en handduk runt mig och väntar på att Dennis ska komma och färga mitt hår :) Jag har börjat få en lite utväxt så det börjar varq dags att få bort den. Min riktiga hårfärg är inte så mycket mörkare än det jag färgar till men det är sådär råttfärgat. Usch vad det är fult. Tänk skulle man ha hela håret så. Urk.

Kanske ni tänker nu att ni inte skulle ha edra pojkvänner att färga ert hår? Men D är faktiskt riktigt duktig :) Och jag gillar när någon pillar mig i håret och masserar hårbotten så det är så skönt då han gör det.

Eventuellt kommer ni att få lite bilder av frisörsalongen ;)
2009-06-22 @ 21:01:03 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Åter en ny vecka

Jaha, så är det månda igen och en ny vecka att börja på :) Den här veckan har de lovat sol och över 20 grader varmt här i Närpes så det ser jag fram emot! :) Det är bara onsdag jag jobbar kväll men resten av veckan är det morgontur så jag hinner bra sola :) Härligt!

Nu ska jag äta lite frukost och sen får vi se vad D och jag hittar på före jobbet kallar!

Vad ska ni hitta på idag då? :)
2009-06-22 @ 09:57:55 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Soffan

Sitter i soffan nu hos Dennis och chillar. Har nyligen kommit hemifrån och där har jag grillat två svansar. Så vi har ätit sallad och kött hos oss. Gott var det!

Då vi for hitåt var vi en sväng in till affären och köpte mjölk och jag var starkare än mitt chipsbegär! Bra Ama! :P Men jag har faktiskt ätit chips 2 gånger den här veckan så det borde ju räcka bra till. Det är inte lätt att vara chipsmonster.

Nu ska vi inte göra så mycket mera ikväll. Kanske kommer det någon bra film på tv.
Dennis är ledig i två dagar nu och imorgon och jag börjar 13.00 först. Så jag får ha semester ända tills lite över 12.00 imorgon :P Det har varit ganska skönt att vara ledig så länge. Nästa vecka är jag ledig bara tisdag och söndag.

Nu ska jag surfa runt lite ;)

2009-06-21 @ 19:52:40 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Dagens outfit

Äntligen fungerar sidan så att jag kan sätta in bilder!
Här är dagens outfit. Inte längre men tidigare idag ;)


Klänning - Gina Tricot
(köpt ifjol)
2009-06-21 @ 19:46:33 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sommar och sol

Har varit härligt väder idag! Det har blåst lite kallt men det har ändå varit varmt och skönt. Det har inte varit det på länge.
Har suttit ute med allihopa och njutit av solen. Alvin har fått krypa runt i gräset :) Dock har vi fått ta bort lite gräs och jord ur munnen på honom.

Vi har druckit kaffe ut och det har varit så härligt. Spelat lite kubb har vi också ;)

Var just ut med en gurka åt Alvin så att han får knaga på den och inte så mycket gräs.

Dennis slutar efter en timme och får se vad vi hittar på då :) Antar att han skulle vilja ha lite mat och det skulle även passa för mig. Jag skulle också vara lite sugen på chips ;) Vi får se vad det blir.

Jag skulle vilja sätta in lite bilden men blogg.se krånglar ännu! Attan.

2009-06-21 @ 17:03:33 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Mat i Fagerö

Nu ska vi snart åka hela familjen (utom min D som är i jobb) till Fagerö på mat. Vi hade inte bestämt det tidigare men Rosanna och Joanna hade kommit på att vi kan göra det.

Så nu har jag bytt om till en klänning. Skulle egentligen ha velat ha den där vita klänningen jag hade igår på förfesten från början av kvällen men den är hos Shasso nu just så jag tog en annan.

Tyvärr vet jag inte vad blogg.se har för fel så jag får inte upp någon bild på min klänning! Så ni får den senare då.

Hejdåååå!
2009-06-21 @ 11:58:37 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sol och skönt

Godmorgon på er alla!

Jag har nog vaknat för en tid sedan redan men jag har snåssat på lite här hemma. Har varit i duschen och sen så har jag rensat lite i mina handväskor. För igår när jag skulle åka till Shasso så skulle jag byta handväska och märkte att jag hade en massa skrot i väskorna! En massa onödigt att gå runt och bära på.

Som ni kanske just märkte så ändrades mina planer igår. Jag tänkte ut med Ann men hon skulle till något folk jag inte känner så bra så jag tänkte att jag kommer bara att ha tråkigt där då jag inte känner dem. Så jag bestämde mig för att åka till Shasso då där alla flickorna var samlade. Riktigt kul hade vi!

Lina kom dit också lite senare på kvällen :) Och sen så for vi alla med taxi till Fagerö. Jag tycker det var ganska lite folk den här gången? Eller bara inbillar jag mig. Det var kanske mera äldre folk nu än första gången!
Den här gången hann jag faktiskt inte bli trött på Fagerö så det gick ganska så smidigt :)

Nu ska jag ut i solen!
2009-06-21 @ 11:00:45 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hemkommen

Hallå! Nu har jag kommit hem.
Har borstat tänderna och tvättat ansiktet och bytt om till t-skjorta.

Sovdags nu alltså.

Har varit helt kul ikväll. Inte så stora saker har hänt men det var riktigt trevligt.
Godnatt!
2009-06-21 @ 01:53:06 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Till byss

Är ute till byss nu. Inte gör vi nu så mycket annat är surfar och nördar oss :P

Väntar bara på att Ann ska veta var vi ska vara ikväll. Lite osäkert den parten ännu. Hoppas vi får veta snart, gillar inte att vara ovetande :)

Känner mig lite sömnig nu men jag piggnar väl i.

Ha d bra
2009-06-20 @ 13:16:46 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Godmorgon

Godmorgon på er!
Vi har just vaknat och jag är först uppe och påklädd. Eller egentligen har vi legat vakna ganska länge men vi har lyssnat lite på musik och kollat AC/DC filmerna i min telefon.

Nu har jag ställt fram lite frukost och jag kokar gröt åt D. Hon som kom hem sist inatt så vaknar väl inte riktigt ännu :)

Vädret ser mulet ut idag men jag hoppas på bättre väder tills kvällen!
Måste höra av mig åt Ann och fråga om kvällen ;) Kul det kommer att bli!
Har inte på jäääääättelänge varit ute med min kära Ann <3

Nu måste jag kolla gröten ;) Bye
2009-06-20 @ 10:35:39 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


TV-mys

Frida och jag sitter i soffan nu och kollar på TV. Dennis är ute och grillar vår efterrätt. Mums vad gott det ska bli! Ska ta lite bilder och sätta upp sen.

Börjar bli ganska trött nu så efter efterrätten tror jag nog att vi får lägga oss så småningom.

Det är ju en dag imorgon också! Men imorgon är D också ledig så då ska vi sova länge!

Nu kommer efterrätten. Bye
2009-06-19 @ 21:37:44 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Midsommarmiddag

Håller på att fixa min midsommarmiddag nu just :) Eller egentligen är förberedelserna klar så nu grillas fisken och potatisen är i ugnen. Oj vad jag är hungrig!

Jag kom hit till Kalax lite för 19.00 och började att tillreda maten. D slutade 19.00 och hämtade L&F. Endast Frida kom hit ikväll. Men jag ska väl hämta Lina inatt.

Före det var jag på villan med mina systrar med respektive och Alvin. Mamma och pappa kom en stund senare. Där åt vi jordgubbar med glass :) Mums! Fick även en "välkomstdrink" fast Joanna, Kimso och jag (som var kvar av oss "barn" just då) så hörde ju egentligen inte till gänget. Drinken var god men jag drack bara en tredjedel av det för det steg nästan genast till huvudet och jag skulle ju köra ännu :P

Nu måste jag kolla in min mat ;)
2009-06-19 @ 18:52:44 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Ska snart åka till villan

Har just varit över till Lina med lite dricka.
Nu väntar jag bara på Rosanna och company så ska vi åka till villan (=sommarstugan).Det ser lite mulet ut ute men jag hoppas det inte regnar där vid vattnet. Skulle vara kul att spela lite kubb och sånt :) Men det är nog ganska kallt ute för det också. Får se vad vi hittar på!

All mat de fixat ihop får vi "barnen" tyvärr inte smaka på. Men jag ska ju fixa min limelax senare ikväll :) Klockan 18.00 börjar festen på villan och då får "barnen" inte vara med längre :P

Ikväll kommer jag alltså att vara i Kalax men Dennis och Frida. Lina kommer väl senare. Så ska vi ha midsommarmys tillsammans :)

Imorgon kommer jag att vara med Ann först och vi ska ha på oss fina midsommarklänningar :) Efter förfesten blir det Fagerö. Igen :P Men det kommer nog att bli kul!

Haudi!
2009-06-19 @ 14:12:59 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Syndigt god aurasallad

Det här är egentligen en aurasallad men vi bytte ut auran mot vanlig salladsost i och med att alla inte gillar aura.

Detta behöver ni:
Jordgubbs-joghurtssås

Riv salladen i mindre bitar och lägg i en skål. Hacka löken. Blanda i löken och osten i salladen. Skär melonen i kuber och blanda i. Skär jordgubbarna i skivor och lägg ovanpå salladen. Peppra.Blanda alla ingredienser till såsen.WOILA!


Såsen smakade ganska speciellt. Jordgubbar med salt. Inte min smak men kanske det är godare med salladen! Vem vet förrän man smakat ;)


2009-06-19 @ 13:06:35 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Aktiva

Nu har mamma och jag varit aktiva i köket :) Har gjort tre sallader varav en har ni redan sett här på bloggen. Ska lägga upp de två andra också!

Det brukar inte vara så kul att göra sallad men det här var kul för det var nya roliga sallader! Inte bara tomat och gurka och sådant tråkigt.

Här kommer första receptet:


KRISPIG TOMAT-MOZZARELLASALLAD

Detta behöver ni:
Lägg salladen på botten av en vid skål. Jag använde en pajform.Skär tomaterna och mozzarellan i skivor och lägg dem vart om annat.Blanda oljan och vinägern och häll sakta över salladen. Man behöver inte lägga allt om man inte gillar att det är för oljigt. Klicka små klickar med pesto på salladen. Salta och peppra.

Dekorera med färsk basilika.


WOILA!
2009-06-19 @ 12:57:02 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Gurksalsa

Detta behöver ni:


Hacka gurkan, löken, chilin och persiljan fint. Blanda resten av ingredienserna. Rör om igen efter 10 minuter då socker och salt har löst upp sig.Servera den som sådan eller med kött eller annat tilltugg.

WOILA!
2009-06-19 @ 11:28:06 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Matlagning och lite stress

Nu har mamma och jag stressat runt lite i affärer. Eller mest mamma är stressad, jag har tagit det lilla lugna för det mesta. Vi har varit till Lidl där jag köpte dricka tills imorgon. Tänk att jag köpte 11 flaskor dricka för 20€. Det är inte så ofta längre man får så billit då man ska ha cider och sådant. Öl får man ju ganska billigt ännu men.

Sen var mamma in på Halpa-Halli och köpte en liten "välkomstkorg" tills de åker till villan ikväll.

Sen for vi till mataffären där vi köpte lite mat tills idag. Idag blir det nypotatis och knackkorv :) Enkelt och gott!

Har hjälpt mamma med en gurksalsa. Kan ge er receptet på det också ;) Vänta lite så ska jag ta lite kort!

;)
2009-06-19 @ 11:07:44 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Midsommarafton

Godmorgon på er! :) Jag är tidigt uppe igen.. Dennis for i jobbet till 9.00 så då kom jag upp på samma gång.

Har fått sova ordentligt inatt. Vi gick och la oss först 23.00 fastän vi tänkte att vi skulle gå jättetidigt men klockan gick då bara :P Men vi har ändå fått sova i 9 timmar inatt så det ska vi väl klara oss med.

Idag är det midsommarafton! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men kanske så åker jag med mamma och pappa en stund till villan och umgås. Dennis slutar först 19.00 ikväll och efter det kommer L&F till Kalax och då ska vi fira midsommaraftonen med god mat :) Jag tänkte göra grillad limelax och ugnspotatis med rotsaker och till efterrätt ska jag grilla små paket med jordgubbar, banan, vindruvor, choklad och mashmallows, och glass till det sen. Så gott!

Jag kan ge er recept på det senare ;)
2009-06-19 @ 08:11:22 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Gårdagen

Ska berätta lite om gårdagen nu då :)

Vi for klockan 10.00 på morgonen från Närpes Busstation. D och jag gick runt och samlade in pengar av folket och kollade så att alla var med. Så bar det av mot huvudstaden!


Amanda, Ann och Amanda i bussen


Efter ett X antal rök- och pisspauser och en matpaus i Humppila så var vi framme i Helsingfors. Där tänkte vi inte först hitta en parkeringsplats. Men vi blev visade vart vi skulle. Då var klockan endast lite på 16.00 och portarna skulle ju öppnas först 17.00 så då satte vi oss i gräset och drack lite bira.

Ann, Amanda och Micke


Dennis med sin glass


Jag

Det var riktigt behagligt att sitta där i gräset och ta det lungt med lite dricka. Just precis sånt gillar jag!

Portarna öppnade ju 17.00 men vi tyckte att vi inte hade så bråttom så vi gick lite senare. Då vi gick in så åt vi först lite. D och jag tog en pizzaslize som kostade 6€! Herregud vad dyrt.
Amanda x 2 i folkmassan


Massor med folk! Det var smockfullt! Ungefär 5 gånger Närpes storlek med folk.

Vi hade tur med vädret! Soligt och fint! Blåste ingenting inne i stadion.

Och vet ni vad!? Jag tog inte med något ID in på stadion för jag tänkte att jag inte skulle dricka något och om jag skulle köpa något så skulle jag nog få ut. Men då hade de det systemet att de hade ett avgränsat område där man var tvungen att dricka och jag slapp inte in dit! Jag bara att jag är nog som 20 år men :P Men först lånade Mandis Ann's ID och sen lånade jag Ann's ID så då slapp vi båda. Fast skillnaden är ju att jag är 20 och Mandis 16 :P Nåja skit det samma. Nästa gång ska jag iallafall alltid ta med mitt ID :P Det där var en konstig mening men ni fattar ;)


MÄKTIG konsert iallafall!

Nu ska jag gå! Bye ;)
2009-06-18 @ 20:46:15 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Gårdagens inlägg från kl.15.00

Hej hallå! Bloggar på bussen nu :)
Försökte nog skriva lite tidigare också men då försvann all min text två gånger..

Vi har iallafall just varit och ätit lite lunch. Försökte även leta efter lite musik. Ingen hade med någon musik så vi samlade ihop 1€ per huvud alltså 44€ så vi skulle köpa lite musik. Vi har bara hittat en cd-skiva ännu men vi hittar väl.

Folk sitter och dricker lite smått här i bussen men ännu har inte rösterna höjts så alkoholen har väl inte stigit åt huvudet ännu :P Själv dricker jag inte något idag. Ska i jobb imorgon och bara för att jag dricker lite så blir jag så otroligt slö och trött.

Men vi har inte så långt kvar nu till Helsingfors! Vi ska väl ännu stanna på köpcentret Jumbo för vi har så mycket tid på oss.

Nu just ser det ganska lovande ut med vädret men jag vet inte hur det är riktigt i söder. Får se :)

Ja vi hörs!

Bilder får ni senare för det fungerar inte nu tydligen.

2009-06-18 @ 20:00:42 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hej

Hej på er! Förlåt så mycket för den dåliga uppdateringen.. Lovade ju att uppdatera i bussen men nätet bara bråkade eller så var det själva blogg.se som bråkade. Jag hade skrivit 3 inlägg och varje bara försvann. Så jag blev lite sur!

Och nu just fungerar nätet inte alls nästan. Riktigt trögt!

Jag kommer att skriva ett mer utförligare inlägg senare. Men jag kan säga att gårdagen, kvällen och natten var kul! AC/DC var riktigt bra!

Kom hem 04.40 i morse och har vaknat 8.30 igen. Inte så mycket sömn kan jag säga! Är jättetrött nu och jag har varit i jobbet i 7 timmar idag. Inte piggaste Ama idag inte.

Vi ses!
2009-06-18 @ 18:40:23 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Packat och klart

Nu är jag nästan klar för avfärd :)
Ska bara packa mina saker i väskan, äta frukost och sminka mig lite och sen är jag klar!

Då bär det av mot Närpes Busstation och där ska Dennis och jag leka resledare och ta betalt av passagerarna. Hela vägen ska vi sitta med mikrofonen och guida människorna. Eller inte! Hahahha :P

Ska även breda lite smörgåsar att ta med på resan :) Jag kommer att ta med min dator i bussen så ni får lite uppdateringar på vägen ;)

Här i Närpes är det fint väder idag och de har lovat fint där nere i Helsinki också! :)
Men nu frukost. Bye
2009-06-17 @ 07:34:51 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Imorgon gäller det

Imorgon åker jag och 47 andra Närpesbor med två bussar till Helsingfors på AC/DC konsert. Kul! Hoppas på fint väder men knappast :/ Har bunkrat upp med mycket varma kläder och vattentäta.

Har varit ute med Jennifer och Sabina sedan jag kom ur jobbet. Eller längre med Jenni men Sabina kom med på slutet :) Vi har yrat på och ätit chips och jordgubbar.

Nu ska jag börja åka mot Kalax. Klockan 10.00 imorgon bär det av!
2009-06-16 @ 20:40:05 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Tisdag

Godmorgon på er alla! :) Här är det regn och tråkigt väder.. Som tur ska jag i jobb klockan 12-18 så jag slipper se detta elände. Vart tog sommaren vägen!? Det var ju så härligt där i slutet av maj och första veckan i juni ungefär.. Tur att jag ändå fick en härlig solbränna då iallafall :)

Jahaa.. Vad ska ni hitta på idag då medan jag är i jobb?

Jag har just varit i duschen och ska bara vänta att D är klar så ska vi gå ner och äta frukost. Sen bär det av i jobb.
Efter jobbet ska jag träffa Jennifer en stund :) Dock hinner jag inte vara världens längsta med henne ikväll för jag måste packa ihop lite saker tills imorgon då vi åker på AC/DC till Helsingfors! Jeij!

Vi hörs!

2009-06-16 @ 09:11:51 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


EM på tv

Sitter och kollar på Finland-England U21 match nu i TV. Inte så intresserad men pappa är det så då ska alla andra också kolla :P

Jag är proppmätt jag nu. Vi har ätit kycklingbiffar och ugnspotatis och till efterrätt rabarberkräm med risgryn i. Så gott!
Jag är så van nu att bara äta ett mål om dagen och någon smörgås till. Inte bra det egentligen.

Nu ska jag mäta blodtrycket! ;D
2009-06-15 @ 19:30:01 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Mina sista vitsord

Ser att jag fått in vitsord för mina sista kurser nu och det ser riktigt bra ut! :)

I Vårdforskning, Idéhistoria och etik har jag fått 5 i båda kurserna! :) Duktig jag är!
Jag får alltid bra i konstiga kurser. Det är konstigt. Hahaha..
2009-06-15 @ 17:15:30 Permalink Studier Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Dagens outfit

Tog kort på jobbet idag innan jag for hem för det är så bra och stor spegel där ;)


Toppar - Gina Tricot
Jacka - H&M
Leggings - Lindex
Skor - Din Sko


Jag har så många klackaskor jag så nu tänkte jag att jag måste börja använda dem oftare och inte bara ha dem då det är fest!
2009-06-15 @ 17:02:54 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Alvin kryper!

Alvin har börjat krypa idag så nu är det fart på att se vart han går. Han gillar ju alla sladdar så det är att se upp så att han inte river ner något eller så att han inte stoppar in sina små fingrar i något eluttag.

I jobbet gick allt helt bra. Ganska mycket folk i och med att det är så dåligt väder idag. Fick även vara lite tolk idag :P Dock endast mellan finska och svenska men det är inte alla som kan finska här.

Nu väntar jag på rabarbekräm med risgryn i! Är så hungrig!
2009-06-15 @ 16:58:57 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


I jobb snart

Ska riktigt snart åka till jobbet :) Börjar 11.00 och slutar 17.00 så det är inte så himla lång dag. Men det är inte så fint väder idag att komma hem till heller.

Jag vill att sommaren ska komma! Vill sola!

2009-06-15 @ 09:43:41 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Kvällsmys

Sitter i Kalax nu igen i soffan och myser lite vid TV'n. Minns inte när jag senast kollat på TV sådär på riktigt så jag frågade D om vi en gång bara skulle kunna sätta oss i soffan och kolla på TV. Men inte kommer det ju något på TV men iallafall :) Bara mysigt.

D och jag har annars varit ute och cruisat med bilen lite ikväll. Var riktigt fint att att köra runt och kolla på sommarutsikterna. Vi var ut ti Tjärlax och skulle kolla på en tomt som syster och hennes pojkvän har funderat på. Har även fotograferat lite ikväll men det är så trögt internet här så jag får inte upp bilderna på bloggen så dem får ni senare då jag har bättre internet :) Vänta bara! Vi råkade komma ut på någon konstig väg så kom vi fram till något konstigt som vi fick skratta gott åt!

Det är härligt att vara på landet. Att bara köra runt på en massa konstiga sandvägar man aldrig kört på. Mysigt :)

Men nu börjar jag blir hungrig igen så nu börjar det vara dags för sådant! Bye ;)
2009-06-14 @ 21:07:36 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sommarens höjdpunkt

Snart kommer jag och 45 Närpesbor till att åka till Helsingfors på AC/DC konsert! Hur kul som helst! :)
AC/DC är ju inte precis mitt allra största favoritband men det är alltid något speciellt med att åka på konsert.. Bandet är ju även bra! Det är antagligen sista gången de åker på turné hit också i och med att gubbarna börjar komma ur ungdomsåren :PKlockan 10.00 17.6 åker bussen från Närpes Busstation med gänget ner till huvudstaden. De öppnar dörrarna till Olympiastadion 16.00 och då börjar väl förbanden spela. Förbanden är The Answer och Blake. Har inte hört någon av dem förut men det förstnämnda verkade helt bra.

AC/DC börjar spela först 18.30 och spelar i ca 2 timmar. Så vi kommer att få stå ett bra tag där på stadion :) Hoppas bara det är vackert väder!

Engångsregnrock och öronproppar ska medtagas iallafall!

Vad kul vi kommer att ha!

Ska ni på någon konsert eller större händelse i sommar?2009-06-14 @ 17:23:59 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hemma i Finby

Sitter hemma i Finby nu och laddar ner lite musik till D's USB-sticka som han ska ha i bilen. Jag ska på samma gång ta med mina rentvättade arbetskläder och ta med min dator :)
Mina kläder blev ganska så smutsiga sist jag var i jobbet för jag tappade 4 joghurtburkar i golvet så jag hade typ en hel burk på mina byxor. Sen så blev jag ganska nersmutsad då jag brottades med fruk och grönsaker med deras mylla :P

Jag fick en påse med tvättmedel från jobbet men det var vanligt tvättmedel och jag klarar inte av sådant. Jag måste ha sensitive. Annars känner jag den där tvättmedelslukten hela tiden och jag blir galen i min näsa. Så jag har alltså inte fått någon ny påse med tvättmedel nu så får se när och om jag får :P

Oj vad det började regna nu!
2009-06-14 @ 17:11:38 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Varmt i luften

Jäklar vad det är varmt här idag! Det är inte så soligt men det är riktigt varmt i luften. Det känns som i södern då det är jätte varmt och fuktigt i luften.. Ganska skönt :)

Sitter hos L&F nu och vi ska snart åka på kalas..
2009-06-14 @ 11:54:28 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Söndag

Hejsan hoppsan!
Har ganska just vaknat och varit i duschen.. Väntar nu på att Dennis ska bli klar så ska vi äta lite frukost.

Han hade tänkt mylla lite potatis idag med sin far men det regnar nu så det blir inget av det. Vet då inte vad vi ska hitta på. Klockan 2 idag ska vi iallafall på födelsedagskalas till hans mamma :) Tårta än en helg!

Igår när vi skulle lägga Alvin och sova så gick det inte alls så bra. Rosanna var hem och ammade honom just före och for sen tillbaka till bröllopet men hon borde inte ha kommit för då kom ju alla mamma-känslor för honom upp på ytan och blev galen. Eller inte galen men han blev ju lessen såklart! Jag och Joanna stod uppe vid sängen och försökte länge men inte gick det. Han kunde var tyst någa sekunder och sen kollade han på oss och såg ut att bli besviken och började gråta igen. Mamma kom och tog upp honom ur sängen då och försökte på andra sätt, vet inte om det lyckades för vi for tidigare därifrån.

Det var det. Vi hörs :)
2009-06-14 @ 09:35:42 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


En hel dag med bebis

Nu har jag matat Alvin kvällsgröt :) Det börjar vara dags för natt men nu verkar det som att Alvin är piggare än någonsin. Ojoj :) Har haft Alvin här sedan 15.00 idag och han ska även sova här. Jag sover knappast här men vi får se.. Jag ska väl natta honom och Rosanna kommer hit till natten iallafall så det är bra. Mamma menade att hon kan sova med honom i början av natten..

Då man passar Alvin så tänker man lätt "Tänk vad lätt med bebis!" men det är nog inte så :P Alvin är bara världens snällaste bebis så det är lätt. Men inte är han heller perfekt hela tiden ;)

D är på väg hemåt nu från Karleby. Han har varit på American car show. Han kommer och plockar upp mig och sen ska jag sova såååå länge imorgon! :)

Ha det bra! ;)
2009-06-13 @ 18:47:23 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Gårdagens tjejkväll

Igårkväll for Jennifer, Carro och jag till Emilia och skulle dra ut henne på lite mat som avskedspresent :)Efter att vi satt hos Emilia ett tag så for vi till Café J&P. Där åt jag en mexikansk hamburgare och den är så himla god! Till efterrätt åt Emilia och jag en glassportion var och de var inte så små kan jag säga :P Jättemätt blev vi alla
Det var riktigt kul att sitta och chilla och skvallra med flickorna en gång :) Mysigt!

Jag kunde tyvärr inte vara ute så länge igår i och med att jag började jobba 7.00 i morse. Men det var kul iallafall :) Skype har jag nedladdat så att jag kan ha kontakt med Emilia då hon är i USA. Sitter på planet hon nu!

Hoppas hon har det bra där!
2009-06-13 @ 17:15:19 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Bebis och bröllop

Nu har vi varit ute ganska länge. Vi väntade på att bröllopsgänget skulle far om hos oss och vi skulle vinka til brudparet :) Alvin fick vara med och vinka också ;) Brudparet kom körandes i en röd gammal lastbil. Landet you know ;P

Jag har nyss matat honom och nu byter mamma blöja på honom. Sen ska jag gå ut och gå med honom i vagnen så att han somnar en stund. Han får inte sova länge men en liten stund.

Väntar ännu på Joanna och Kimso. Joanna sa att hon skulle sova lite innan de skulle komma hit så det tar väl en stund. Hoppas även att det blir grillat ikväll! :)

Men nu ska jag gå ut med vagnen!


2009-06-13 @ 16:15:52 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Syster yster

Syster är hemma nu efter en operation igår. Allt har gått bra!
Har dock inte träffat henne själv ännu så jag kan inte säga något närmare.. Men hon kommer snart hit.

Hon fick komma hem samma dag som hon blivit opererad.
Det blir nog bra :)
2009-06-13 @ 14:39:12 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Rasmus på luffen

Ligger på soffan nu och kollar på Rasmus på luffen :) Det är kul med barnfilmer! Förr en dag kollade jag på Emil och Griseknoen ;) Alvin verkar nu just vara ganska intresserad av det också. Han kämpar för fullt att komma på hur man ska krypa. Ett steg kan han ta och sen sätter han sig ner och klappar åt sig själv då han har lyckats :D Så sött!Rosanna är på bröllop ikväll så Alvin är här. Hoppas det går bra :) Rosanna ska väl nog komma via och amma honom lite innan han ska sova.

Nej nu ska vi hoppa i hoppgungan! :P
2009-06-13 @ 14:36:55 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Helg!

Nu kan jag säga att jag har helg :) Eller jag är ledig idag och imorgon och sen är det jobb igen.
Var ganska tungt i jobbet idag för jag sov i ca 5-4 timmar inatt så jag var ganska trött. Som tur behövde jag inte vara så mycket i kassan och vara så utåt och glad. Först var jag i mjölkkylen och sen har jag hållit på med frukt och grönsaker. Så om någon hittar något ruttet från Supermarket Närpes så är det mitt fel :P

Jag måste bara lägga mig på soffan och sova en stund.
2009-06-13 @ 12:43:59 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Ingenting...

...har man hört från sjukhuset ännu. Vet som inte när hon får opereras eller om hon redan är eller något. Ringde just åt mamma och hon har inte hört något heller.

Vi får se under dagens lopp!
2009-06-12 @ 09:18:32 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Ska snart börja åka

Ska snart börja åka. Måste bara packa ihop mina saker. Ser ut att komma regn närsomhelst så det är väl bäst jag klär på mig dem genast. Annars slår jag vad om att det börjar regna då jag sitter på cykeln och inte har dem på mig :PHar inte fått tag på Jennifer ännu så jag vet inte riktigt ännu hur kvällen ser ut. Emilia åker till New York imorgon så vi ska vara hos henne ikväll och ha "avskedsfest". Inte fest direkt heller men jag hittar inget annat ord :P
Sen ser vi inte E på några månader! Sad but true.

Jess. Men vi hörs!
2009-06-12 @ 09:07:28 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Fredag

Nu tänkte jag nästan säga "äntligen helg" men det är inte riktigt helg för mig :P Måste i jobbet ännu imorgon men sen är jag ledig på söndag så det är skönt :)

Sitter hemma nu igen och har just varit i duschen. Ska snart ringa Jennifer för jag fick inte tag på henne igår och inte heller hon tag på mig såg jag :P Till klockan 11.00 ska jag cykla iväg till hvc och ta min sista twinrix-spruta! Jäklar vad de är dyra de där sprutorna! Men jag måste ta den med tanke på mitt kommande yrke. Den är bra att ha också om man ska resa mycket. Twinrix är alltså ett vaccin mot A och B-hepatit.

Efter att jag tagit sprutan, vilket inte borde ta så länge så ska jag gå till mormor en stund och sen bär det av i jobbet i 6 timmar. Då jag kommer hem så är förhoppningsvis familjen och min morbrors nya familj här hos oss. Mamma tänkte fixa ihop lite mat och jag hinner inte vara hemma så länge men jag hoppas de är här genast då jag kommer ur jobbet.

Men nu blev det för mycket text igen ;) Bye
2009-06-12 @ 08:28:54 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Slut

Nu är min arbetsdag slut för idag :) Skönt! Känner att jag fått lite ont i ryggen av att bara sitta där vid kassan. Har inte gjort något annat idag i princip.

Håller på och grillar Floridabiffar och majs nu. Mums! Jag är så hungrig! Var tvungen att köpa en chokladstång innan jag for hem så att jag skulle klara mig :P Fick cykla hem i regnet. Mysigt.

Imorgon börjar jag jobbet 12.00 men 11.00 ska jag till Hvc och ta twinrix-sprutan. Sen ska jag på samma gång hälsa på mormor :)

De har inte gjort något åt syster ännu. Hon är hungrig och törstig för hon har inte fått äta sedan 22.00 igårkväll och de får inte dropp att fungera. Stackare!
2009-06-11 @ 18:46:51 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Cykla iväg till jobbet

Snart ska jag pålta på mig massor med kläder och börja cykla iväg till jobbet. Det är inte så långt till jobbet, ca 2-3 km men jag har blivit så lat och bortskämd sedan jag tog bilkortet så man tycker det är så bekvämt att bara sätta sig i bilen och köra iväg :P Men jag måste tänka att det är faktiskt inte så långt!

Hittade mina regnbyxor men inte jackan. Vet inte var den är. Säkert någonstans i någon väska. Jag har inte packat upp ett enda skit sedan jag flyttade upp från Helsingfors :P Vem orkar? Jag tänker bara att jag hinner sen.

Bara det inte börjar regna medan jag cyklar! Då blir jag sur.

Cykeln står redo i garaget och jag har även fyllt ringarna med luft med kompressorn. Priima!

Jag slutar 19.00 ikväll så det blir inga inlägg innan dess. So long!
2009-06-11 @ 11:25:49 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Mockarutor

I mitt urgamla recepthäfte med dalmatiner och där man inte kan riktigt tyda allt vad jag menat :P
Mockarutor heter även Mona-Lisa i mitt recepthäfte!
Detta behöver ni till en ugnsplåt:
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt i ägg- och sockersmeten. Tillsätt den smälta margarinen.

Häll smeten i en bakplåtsform som har bakplåtspapper. Grädda i 200ºC i 15 minuter ungefär.

Glasyr
Blanda ihop alla ingredienser.
Bred ut glasyren på den varma kakbottnen och strö på strössel eller kokosflingor!WOILA!
2009-06-11 @ 10:25:52 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Dagens lunch

Hmmm.. Vad ska jag fixa till lunch nu innan jag åker i jobbet?

Jag har att välja mellan makaroner, grillad korv, bacon eller mockarutor. Jag tror nästan att jag grillar korv och kokar makaroner och till efterrätt blir det en mockaruta!

VIll ni föresten se mina fina mockarutor och ha receptet på världens enklaste mockarutor? Ja det vill ni såklart! Vänta bara ;)
2009-06-11 @ 10:08:40 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Lycka till syster!

Idag har syster yster farit till Vasa och idag eller imorgon kommer hon att opereras.
Hoppas allt blir bra då efteråt!

Good luck!Jag ska tillägga vad hon ska opereras för :)
Hennes ena ureter d.v.s. en slang till njuren så är stockad så de ska öppna den och lägga in en stent d.v.s. ett liknande nät som ska hålla upp den där uretern. Hennes ena njure har fått ta stryk av detta så hon har inte mått alls bra av detta. Men hoppas de får det öppnat och fixat :)
2009-06-11 @ 09:20:00 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Soffan

Ligger i soffan nu igen och tar det bara lungt. Ska sätta på TV'n på lite musik. Hittar inget att ta fram på youtube jag vill lyssna på nu just.

Dagens outfit

Topp och leggings - Gina Tricot
Kofta - Vero Moda


Men nu måste jag gå och ta ut cykeln ur lekstugan!
2009-06-11 @ 08:31:01 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Torsdag

Godmorgon på er!
Jag kom nyss hem till mamma och pappa nu. Jag börjar jobbet först 13.00 men jag kom på samma gång som Dennis nu för jag hade inte någon egen bil med mig så annars skulle jag inte komma upp hit på något sätt. Hoppas bara det inte börjar regna då jag ska till jobbet för jag måste cykla. Borde föresten ta fram min cykel ur lekstugan så jag inte behöver kämpa på med det sen då jag säkert har lite bråttom redan..

Slutar först 19.00 ikväll men det gör nu inte mig något. Det är ändå bara bajs väder här. Mulet men inget regn ännu.

Jag uppdaterar snart igen ;)
2009-06-11 @ 07:55:54 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sova

Godnatt med er läsare!
Jag ska börja gå och lägga mig nu.. Är hos Dennis nu igen.

Hemma hos mamma&pappa blev det nog goda mockarutor :) Egentligen har jag bara smakat på kanterna ännu ;) Men imorgon!


Godnatt
2009-06-10 @ 20:25:15 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Baka baka liten kaka

Nu har jag varit över till mormors hus och tagit fram sängkläder och bäddat ut soffan klart tills morbror kommer ikväll.

Har satt på en kastrull med lite mat och sen ska Rosanna och jag baka lite mockarutor :) Jag var sugen på att baka lite örfilar men vi hade så mycket i frysen av dem så det blev inte något av det. Men mockarutor blir gott! Har inte ätit dem på länge.

So long! :)
2009-06-10 @ 16:14:54 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Chill på soffan

Ligger och chillar på soffan nu då Alvin är ute och sover.
Föräldrarna skulle bara åka till två affärer men det har nog blivit en lång affärsresa detta :P Nog för att jag inte har någon panik. Enda jag lovade att jag skulle göra åt mormor idag är att sätta fram rena sängkläder hos henne tills morbror kommer från Åbo. Mormor sa att jag är enda som vet var hon har dem så jag måste åka dit :D No problem tyckte jag.

Nej, nu måste jag lägga mina arbetskläder i tvättmaskinen!
2009-06-10 @ 14:32:20 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


BarnvaktÄr barnvakt åt Alvin nu idag igen :) Han har just fått hoppa i hoppgungan men jag fick hoppa lika mycket så nu är ja riktigt svettig :P Nu just sitter han och bläddrar i en bok på golvet men boken smakar nästan bäst verkar det som.

Var ju och åt med mamma idag. Det blev ugnstekt lax med hummersås! Jättegott!

Efter att jag var och åt for jag till Rosanna och Alvin en stund men genast nästan for jag till Bädden och hälsade på mormor. Hon har blivit sjuk så iförrgår for hon in på sjukhuset. Köpte lite jordgubbar åt henne så att hon skulle piggna i lite till :) Hon är nog på bättringsväg märkte man.

Men nu måste jag leka lite med Alvin. Hela han är nästan i leksakslådan nu :P

2009-06-10 @ 13:46:05 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sovmorgon

Det var mycket uppskattat med sovmorgon nu i morse :) Nog för att jag inte har sovt i ett sträck då Dennis har varit här och åkt till jobbet tidigare. Men skönt ändå att bara få somna om.

Har just varit i duschen och nu håller jag på och få lite kläder på mig. Ringde även nyligen till Hvc och tog en vaccintid. Tänkte inte hitta en passande tid då jag har mitt jobb också. Men jag fick till fredagen så det är riktigt passligt! Och tänka sig att de svarade på första signalen ;) Trodde nog jag skulle få vänta länge.
Dagens outfit:

Blus, linne och leggings - Gina Tricot

Svårt att ta kort på sig själv med webcamen :P

Nu ska jag äta lite frukost och sen åka hemåt!
2009-06-10 @ 09:34:45 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sovdags

Nu ska jag börja gå och lägga mig.. Har stigit upp tidigt i morse så jag är trött nu.. Tog nog en timmes tupplur här ikväll men..


Vet ni vad föresten!?
Jag behöver inte jobba över Tomatkarnevalen! Wohoo! :) Ifjol jobbade jag hela karnevalen.. Hann bara köpa jordgubbar och sen var karnevalen slut. Men i år jobbar jag till klockan 18.00 på fredagen och lördag, söndag är jag ledig :) Tältet en av kvällarna. Har inte råd med båda kvällarna.

Men vi ska ta midsommaren först! Då är jag också ledig :)
Vad har ni tänkt hitta på på midsommaren?GODNATT!
2009-06-09 @ 21:24:28 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Kväll i Kalax

Hejsan igen! Sitter i Kalax nu och mixtrar på med min dator.. Det här nätet är inte så snabbt här men det går för sig..

Har varit hemma ett varv nu som ni kanske märkte i förra inlägget. Lekte där med Alvin en stund och jag matade lite kvällsgröt åt honom. Den där lillkillen utvecklas så grymt! Idag steg han upp själv och stå i soffa och tog tutten som var på fönsterbrädet :)

Imorgon ska jag sova länge! Eller nåja får se hur länge jag sover. Dennis åker i jobb till klockan 9.00 så jag kommer säkert att vakna den tiden. Jag ska till J&P och äta med mamma imorgon runt 11.30. Andra planer har jag inte! Skönt att inte alltid vara helt fullbokad.

Nu ska jag dra mig härifrån. Bajj!
2009-06-09 @ 20:35:51 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Min minilaptop

Har fått tillbaka min minilaptop nu med word och allt :) Provade även om internet funkar i den och den gör det! Pappa ska väl göra en egen anslutning åt mig sen. Det är bara mycket svårt att skriva på den nu då det är så himla små knappar och man inte är van med knapparna. Sen är det lite annorlunda mot ett vanligt tangentbord. Men jag vänjer väl mig :)

Har Alvin brevid mig nu och han sitter och pratar sitt. Sötnosen :) Syster sa just att han blir riktigt konstig då han är med mig :P Hehehe..

Jepp jepp. Nu ska jag äta lite morotskaka :)
2009-06-09 @ 18:12:45 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


I väntan på mat

Hejsan på er! Sitter hos Alvin nu och håller på och kokar lite mat..
Efter jobbet idag så gick jag först och bytte mitt armband till ett mindre och sen gick jag till apoteket och köpte twinrix. Försökte också ringa till Hvc men de sa att jag måste ringa imorgon mellan 10 och 10.30 för att få en tid.

Janå efter det gick jag med Alvin och Guy till affären. Handlade lite lax och nypotatis att äta idag :) Mums! Även senapssillor ;) Jag har inte ätit något ännu idag så det ska passa bra med lite mat.

Imorgon är jag ledig och då ska jag sova läääääänge! Är så trött. Ska även bara slappa hela dagen och inte göra något alls.. Eller kanske något :P

Vi hörs! ;)
2009-06-09 @ 13:29:16 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Mätt och belåten

Hej på er igen :)
Det blev inga sillor idag.. Vi var så hungriga så vi tog 8 grillbiffar, 2 majskolvar, nypotatis och sommarsås :) Mums!
Vi var nog 3 som åt allt detta och biffarna gick inte alla åt så var inte förskräckta :D

Grillad majs med smör på är nog smaskens! Och nypotatis. Mmm!

Sitter i Kalax nu. Dennis dammsugar lite medan jag sitter här och bloggar. Snart är det nog läggdags för jag ska i jobb redan 7.00 imorgon. Är på brödsidan igen imorgon. Kul med variation :) Efter jobbet ska jag då och byta mitt armband och köpa twinrix plus att jag måste beställa tid till Hvc för att få sprutan.

Ha en bra kväll så ses vi ;)
2009-06-08 @ 20:00:41 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Senapssill och nypotatis

Bara Dennis kommer och hämtar mig så ska vi åka och handla nypotatis och senapssill och kanske nog lite till att grilla :) Mums vad gott!

Jag är ingen storätare av sill men det hör bara till sommaren ;)
Jag skulle vilja ha rökt fisk! Men det får jag inte nu.

Nypotatis, nam nam!
2009-06-08 @ 16:26:31 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Älskar att sova

Somnade nyligen på soffan och har sovit i ungefär en timme. Jag tänkte bara lägga mig på soffan och åka iväg bara pappa kommer hem med bilen. Men då kommer ju han hem först efter över en timme och han hade ingen bil!
Pappas bil är i Vasa med mamma men var är mammas bil? Pappa och jag vet inte.

Jag tänkte nämligen åka och byta armbandet och köpa mitt sista twinrix. Måste göra det imorgon då, då jag slutar 13.00. Bajs. Tänkte även handla lite mat till kvällen tills Dennis kommer och hämtar mig. Han är på gymmet nu just och tänkte inte att han skulle behöva köra av och an, men det blir affären iallafall.

Har ännu inte ätit något idag heller. Inte bra det här jobbet för mig :P Äter inget ordentligt förutom lite smörgås och sånt.
2009-06-08 @ 16:16:46 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Dagens outfit


Blus - H&M
Leggings - Gina Tricot
2009-06-08 @ 14:45:01 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Tillbaka

Nu är jag äntligen tillbaka :) Jag vet nog att ni har saknat mig ;)

Har varit i jobb igen nu från 9-15.00 så jag har nyligen kommit hem. Var ett varv till Rosanna och kollade in babyträffen :) SötAlvin var där bland buskarna nästan :P

Arbetsdagen har gått bra. Har bara suttit i kassan och tagit hand om posten idag. Märktes nog att man var lite rostig med posten :P Men det kommer väl tillbaka!

Annars igår efter att ha varit 9 timmar i affären så for vi efter lite tårta hem till mig och for till Kalax. Lina och Frida var med då och då vi kom ner till Kalax var min svärmor där och förstås svärfar. Svärfar hade ställt till med kalas med tårta och allt! Så snällt och gulligt av honom! :)

Det här fick jag i present av mamma och pappa:


En minilaptop! Jeij! Så nu kan jag börja blogga ännu oftare ;) Eller inte över sommaren då jag är i jobb förstås :P Sen så har jag inget internet i den ännu. Pappa ska bara föra den till jobbet ännu och lägga in lite skrivprogram. För jag önskade mig datorn för skolbruk. Jag önskade även att "jag vill ha hjälp till en minilaptop!". Mamma och pappa har aldrig satt så mycket pengar på en födelsedagspresent förr så jag var nog beredd att betala själv på den. Men bra så! :)

Av älsklingen fick jag ett Pandora-armband. Många som har det men jag tycker det inte gör något för ingen har samma :)

Dålig bild men. Det är ett silveramband så kan man köpa till sådana pluppar då. Den enda pluppen jag har nu just betyder "juni" :) Måste bara åka idag och byta storleken på bandet för den flyger av min arm.

Av L&F fick jag en muminmugg :) Love it! Den här var svart med muminpappan på :)

Av mormor, svärfar och svärmor fick jag lite pengar.
2009-06-08 @ 14:43:41 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Jobb

Nu ska jag åka till mormor med lite mat och en tårtbit. Hon är lite förkyld så hon orkade inte komma igår på kalaset så jag ska visa mig snabbt nu innan jag åker i jobb.

Kommer att vara i kjobb 11.45+21.05 så jag hinner inte uppdatera mera idag.


Visar mina presenter imorgon ;)
2009-06-07 @ 10:10:34 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


7.6

Grattis på födelsedagen till mig själv! :D

20 år!
2009-06-07 @ 07:57:44 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Lördagschill

I och med att jag måste i jobb imorgon 11.45-21.05 så kommer jag att bara att ta det lungt här hemma.
Bara Guy kommer med lite tacosskal så ska vi göra tacos :) Dennis slutar 19.00 så vi borde ju börja göra snart tycker jag!

2009-06-06 @ 17:51:04 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Morotskaka med julens kryddor

Det här är min favoritkaka! Mums!

Det här behöver ni:


Glasyr


Riv morötterna.


Vispa ägg och socker pöstigt.


Blanda de torra ingredienserna.


Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Blanda morötterna och oljan. Blanda i smeten.


Smörja och bröa formen.Häll i smeten i den bröade formen. Grädda i 175ºC i 35-40 minuter.

Glasyren:
Vispa ihop alla ingredienser. Smöret ska vara rumsvarmt! Bred på glasyren på den avsvalnade tårtan.

Sedan ska man "dra ränder" på glasyren med en gaffel för att dekorera den.


Woila!
2009-06-06 @ 17:04:01 Permalink Recept Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Kalas

Nu har vi kalasat med kaffe och tårta :)
Fick present av mina systrar med kavaljerer redan idag. Får väl av mamma och pappa imorgon. Dennis sa han skulle ge mig idag också. Av honom vet jag vad jag ska få men jag vet ändå inte riktigt så det blir spännande!

Av systrarna fick jag två koppar, två muggar och två fat av serien KoKo som jag samlar på. Jag samlar på helt vita.
Jag tycker de är jättesnygga för de är så enkla och stilen dör inte ut någongång :)

2009-06-06 @ 16:43:31 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Min lördag

Hejsan hoppsan :)
Har nyligen kommit ur jobbet nu. Har gått helt bra idag. Inte så värst mycket folk men där i början var det lite stressigt då jag skulle grädda bullar och bröd, plocka bort allt gammalt bröd, packa in brödet i påsar och sen även fylla på hyllorna på ynka 2 timmar!

Mamma håller på och dekorerar gräddtårtan nu :) Vi ska ju ha kalas ikväll! Känner mig som 10 år fast jag imorgon fyller 20 bast! Kul att få presenter! Heheheh..

Puss på er
2009-06-06 @ 14:37:24 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Fredagkväll

Nu har vi ätit oss proppmätta på grillade biffar, majs och halloumiost + sallad och örtbatong. Underbart gott! Är proppmätt nu. Skulle även vilja smyga ner något chips i min mun men det känns som att jag inte orkar.
Kanske sparar dem tills imorgon :) Men bara kanske :P

Ska gå i bastun snart och ha det skönt. Håller nu just på och kollar på Singing Bee i tv :) Härligt att kunna se svenska kanaler igen!

Har även försökt mata lite kvällsgröt åt Alvin men det smakade inte idag :P

Det blir ingen lång kväll för mig ikväll för jag ska upp tidigt imorgon igen. Vill inte vara lika trött imorgon som jag var idag. Det var hemskt!

Ha en bra fredag allesammans!
2009-06-05 @ 19:16:35 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Bäst!

Jag fick 5 poäng i min etikessä! :D Jeeeij! Trodde att den sög.. Hahaha..  Va bra jag är! :D
2009-06-05 @ 16:59:03 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Hemmakväll

Ikväll ska jag ta en riktigt lugn och fin hemmakväll :) Det är ju jobb hela helgen så det blir inget extra för mig.
Har nyligen bakat en morotskaka och receptet kommer imorgon då kakan är glar med glasyr och allt ;) Ska ännu baka en tårtbotten.

Är så himla hungrig! Var just till affären och handlade mat. Ska grill ikväll :) Och sen blir det chips! Mumma!
Min vikt är mycket konstig nu just. Här om dagen vägde jag 49 och nu väger jag 51. Går som en bergochdalbana :P

Nej nu måste jag få i mig lite mat. Har bara ätit en halv batong idag och tre skorpor. Inte bra.
2009-06-05 @ 16:52:20 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Tung dag

Hejsan på er! :) Har inte hunnit blogga tidigare idag så det blir nu då!
Har haft en tung dag i jobbet och sen så har jag varit enormt trött! I morse då jag vaknade var jag inte så trött men efter någon timme så blev jag så trött så trött. Tänkte sova lite efter jobbet men jag har bara hunnit vila en liten stund.

Nu ska jag baka tills imorgon då vi har kalas för mig :) Jag lägger upp det jag bakar på bloggen ;)
2009-06-05 @ 14:29:30 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Vet ni vad!?

Vet ni vad jag ska göra nu?? :D
Joo, mina laxbatonger! Är jättehungrig nu igen men jag ska ta med en batong till jobbet imorgon ;)

Jeeij :)
2009-06-04 @ 18:59:21 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Småpyssel

Nu har jag dammsugit hela huset :) Inte lika noga som mamma skulle ha gjort men hon får nu vara nöjd nu då pappa och jag har städat!

Har nyligen renskrivit busslistan för AC/DC-konserten. Det kommer säkert mer folk och någon faller bort ännu men jag ville skriva en lista färdigt. Jag och D ska gå och kruxa av att folk är med och att de betalar ;) Det är den 17.6 konserten är! Fick det fixat på jobbet att jag är ledig.. Men jag jobbar igen nästa dag så för mig blir det en lugn konsert :) Skönt det också. Bara att jag kommer att vara trött på alla fyllisar i bussen då jag vill sova och vara pigg nästa dag då jag ska i jobbet.

Jag tänkte hjälpa D med en skoluppgift som ska vara in imorgon men jag kan ingenting om den där uppgiften så tyvärr kan jag inte hjälpa honom. Måste göra den tillsammans då han kommer ur jobbet. Värst bara att han kommer ur jobbet först 21.00 och jag är dödstrött redan och jag ska tidigt upp i jobbet på morgonen.

Jeje :D
2009-06-04 @ 18:41:11 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Städa

Nu måste jag börja dammsuga innan mamma kommer hem!
Trött som attan är jag men det måste ändå göras..

Jag skulle vilja orka gå ut och springa lite också. Men nu är jag så trött efter jobbet och idag är det så kallt och regnigt så jag vill inte ens gå ut. Kanske hinner jag imorgon efter jobbet.

Ja by the way så måste jag i jobb imorgon fastän det var meningen att jag skulle vara ledig. Det är så många som är sjuka nu just så chefen frågade om jag kunde vara imorgon också. Han sa helst 4 timmar så hjälper men jag tyckte att jag kan lika bra vara en hel dag. Eller 6 timmar ska jag vara. Ska baka imorgon till mitt kalas ;)

Men nu bye
2009-06-04 @ 16:31:20 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Arbetsdag nr2

Godmorgon på er alla! Är ni lika trötta som jag? Tänkte aldrig somna igårkväll så nu är jag jättetrött då istället.. Men imorgon är jag ledig :) Fast då ska det bakas till min födelsedag! :) Fyller på söndag om någon missat ;)

Ojoj..Hoppas den här dagen går snabbt så att jag får åka hem och sova. Är så himla trött! Jag tror faktiskt att den går ganska snabbt för jag har ganska mycket ansvar och mycket att tänka på idag så. Tanten jag var med igår är nog där idag också men hon tyckte jag skulle få göra saker själv idag så jag lär mig.

Men vi hörs! ;)

2009-06-04 @ 05:38:38 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Orkar ej

Jag orkar inte slita mig från datorn nu.. Jag vet att jag måste fixa lite mat tills imorgon. Det blir lite kyckling och sallad. Fast vi har bara gurka hemma så det lyckas inte så bra :D Men tur man jobbar i en affär så jag kan ta lite ingredienser från affären.

Förut har vi varje dag i affären tagit upp till kafferummet bröd som går ut på dagens datum och joghurt och sådant som går ut på morgondagens datum men nu får vi inte det längre. Har ju sparat pengar på det sättet :P Jag har bara brukat köpa något till lunch men klarat mig annars.

Men nej nu måste jag sluta jyckla och gå och fixa den där maten och gå och lägga mig!
2009-06-03 @ 20:50:21 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Varvar ner...

Alvin har åkt hem och jag har varit i bastun :) Så skönt.
Sover även hemma hos mamma och pappa för en gångs skull inatt för Dennis är med två killar från Tolvis till Hangö och Ekenäs efter lite flyttgrejs. Kommer hem igen imorgon men då ska han nästan genast i jobb och jag ser inte honom förrän kvällen.

Jag måste även gå och lägga mig så småningom så att jag orkar vara vaken i jobbet imorgon. Full lång dag imorgon. Och efter jobbet så kommer Alvin att vara här med min far men då jag kommer hem överlåter han Alvin åt mig :P

Och om ni känner att det luktar bränt från K-hallen i Närpes så är det jag som glömt bullorna i ugnen! Haha.. Det skulle vara pinsamt minsann.

Ha en bra kväll och godnatt :)
2009-06-03 @ 20:23:57 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Nanny!

Har nyligen varit till mormor och hälsat på med Alvin :) Han var riktigt glad i början men sen kommen trötten och han blev grinig. Så då for vi ut och körde en sväng i Näsby så att han skulle somna och det gjorde han! For en sväng till renoveringshuset och kollade men jag for nästan genast hem till mamma och pappa med Alvin. Orkar inte vara där och inte göra något alls.Hoppas han sover där nu en stund. Sen då han vaknar är det grötdags :)
2009-06-03 @ 17:47:46 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sovit som en stock

Jag har nog varit enormt trött jag nu! Jag brukar vakna GENAST av minsta lilla men nu har jag inte ens hört att Rosanna och Alvin har kommit hit. Eller Alvin sover förstås.

Men väcker man mig mitt i natten så är jag som klarvaken :P Vissa fattar inte fenomenet.
Min väckare behöver bara pipa till en gång och jag är klarvaken och väckaren är avstängd och jag har stigit upp :D Rosanna tyckte det var konstigt då de var hos mig i Helsingfors. Och min andra syster försökte också säga "Men inte ringer min väckare länge heller..." men nobody slår Ama ;)

Det är mycket sällan jag är yrvaken. Skönt det :)

Får se hur länge Alvin ska sova.
2009-06-03 @ 15:06:09 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Prosit

Jag är så himla allergisk nu så jag bara går runt och nyser. Det kliar så i min näsa så det är hemskt! Borde väl ta någon allergimedicin men jag orkar inte nu just..

Är mätt och belåten nu. Så tänkte jag att jag skulle ta en liten tupplur innan jag ska passa Alvin en stund. Vi går antagligen till mormor en stund :)


Här är mina mycket fula solbrillor jag fick av D. HAhaha!
2009-06-03 @ 13:07:25 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Första arbetsdagen!

Hejsan hoppsan! Nu har jag slutat min första arbetsdag för i sommar :)
Fick mycket att lära mig den här gången. Jag ska få "baka" bullor och bakelser. Eller jag ska bara sätta in dem i ugnen att grädda. Men jag måste lära mig namnen på bullorna och bröden. Att veta skillnad på olika brödsorter som ser lika ut!


Gårdagens jordgubbar.


Nypotatis och "gräddblöjte"! Ljuvligt!

Snart ska jag äta en helgrillad kyckling :) Mums! Har ännu inte ätit något idag förutom en smörgås i arbetet så jag är lite hungriger nu!

Imorgon jobb igen från 7.00 till 15.10. Lite längre dag imorgon så då måste jag nog ta med mat.
2009-06-03 @ 12:36:43 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (2) Trackbacks ()


Hmpf.

Ännu har jag inte fått någon lön. Enligt lagen så ska man få lön varje dag som det går över från det att man borde ha fått lönen. Om inte min lön kommer kl.23.59 ikväll :P

Vår föredetta hyresvärd ska också ge oss pengarna tillbaka. Jeij!

Det suger att vara fattig.
2009-06-02 @ 19:49:52 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sommarmat!

Nu har vi ätit nypotatis (färskpotatis), grillade biffar och "gräddblöjte". MUMS! Till efterrätt åt jag jordgubbar med mjölk och socker :) Jag lägger upp en massa bilder imorgon då jag kommer hem.

Snart ska D och jag gå och sova. Jag börjar jobba 7.00 imorgon så det blir tidig väckning. Kommer på nu att jag inte har några arbetsskor med mig, men nåja måste ha mina vita tygskor då :P


Godnatt med er!
2009-06-02 @ 19:44:20 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Påväg från Vasa

Nu sitter jag i bilen hem från Vasa. Det är riktigt soligt nu!

För D gick det helt bra och det gick snabbt. Jag behövde inte vänta länge. Sen gick vi och åt kinamat. Mums! Efter maten var vi ett varv till Gina Tricot men än en gång tyckte jag att det inte fanns något jag ville ha. Har ju inga pengar heller försås. Gick ett varv till H&M där jag hittade en billig tunika så jag unnade mig en sådan idag. Kommer bild på den senare.

Efter H&M var vi till Needle Point. Jag ska ha en till tatuering snart så :) Men ekonomin måste bli bättre och sen så måste jag ju veta vad jag vill ha. D ska också tatuera sig. Antti (tatueraren) sa att vi skulle komma in i Juli fast och se då han har bättre tid och har varit på semester. För mig är det ingen panik ännu men kul att va in och kolla.

Har även ätit en sundae på McDonalds idag innan vi for hem! Mums vad goda de är!
Dennis har även köpt ett par världens fulaste solbrillor åt mig P Ska visa upp dem sen men det är verkligen lite flowerpower.

Vi hörs! :)
2009-06-02 @ 16:17:49 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Gomorron!

Gomorron på er! :)
Jag har nyss varit i duschen och fixat till mig så snart ska jag gå ner och äta lite frukost innan vi åker till Vasa.
Kollade just om jag hade fått in min lön men den hade inte kommit :/ Så jag får verkligen skippa mitt shoppande.
Om det inte kommer in senare ;)

Försöker uppdatera så gott jag kan idag!

Ha en bra och solig sommardag!
2009-06-02 @ 09:18:35 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Vasa imorgon

Nu har jag varit ute med Jennifer :) Vi har ätit kebab och kollat på Salkkarit i restaurangen ;) Till efterrätt blev det glass! Årets första Tinas glass. Det är ganska dyrt men jag offrade mig nu.

Imorgon ska jag och D åka till Vasa ett varv. Jag är så sugen på att shoppa men jag har inga pengar (om jag inte får lönen imorgon förstås) så jag får väl glömma det.

Hoppas D kommer snart och hämtar mig så att jag får sova. Är så trött!

Hejdååååå :)
2009-06-01 @ 20:21:35 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Makaronies

Man får faktiskt äta makaroner fast man är hemma hos mamma och pappa :P

Nu har jag varit hos mormor i två timmar ungefär. Drack lite limsa och åt lite paj. Nu är jag hungrig och ska äta lite makaroner innan jag åker till Jenni :) Får se om jag hinner se henne fler dagar då hon åker på klassresa på torsdag.

Men nu makaronieserna!
2009-06-01 @ 16:25:50 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Sova i solen

La mig ner i solstolen för ca en timme sedan nu och tänkte läsa lite i min bok. Läste några sidor och sen somnade jag. Det var riktigt skönt kan jag säga :) Vaknade av att det inte var lika varmt plötsligt. Det hade kommit lite moln i vägen för solen..

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. För R&A har ännu inte kommit..
Kanske jag ringer till dem och om de inte kommer så åker jag till mormor en stund.

Vi får se!
2009-06-01 @ 14:22:00 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sommarlov!

Känns nog som sommarlov nu :) Dennis skjutsade just mig mot mitt hem och la av mig ca 1 km från mitt hem för han var redan försenad till jobbet och jag tyckte att jag nog kunde gå hem för det var så vackert väder ändå..
Så då jag gick hem så var det solsken för fullt, allting var så grönt och mycket blommor! :) Sen såg jag en kille som klippte gräsmattan åt en tant så då kände man att nu är det sommarlov för fullt :)

Före det har jag varit i Kalax med D. Vi klippte lite gräsmatta och solade på samma gång. Jag satt i Dennis famn medan vi klippte. Heheh :PFast jag satt inte på hela tiden. Blev allergisk plus att det var så svårt för D att växla och sånt så jag solade för mig själv en stund :)

Har så rufsigt hår då det fått torka i sol och vind.


Hittade en underlig krabat i potatislandet. Först trodde jag det var en liten orm men sen såg jag att den hade fötter så det var bara en ödla.


Bianca gjorde mig sällskap medan jag...


...band en maskroskrans :)

Nu väntar jag på att Alvin och Rosanna ska komma hit. Tänkte annars åka till mormor och hälsa på henne en stund. Men det är så fint väder ute nu så jag vill inte sitta inne!
2009-06-01 @ 13:29:27 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


RSS 2.0
img{ border: 0px; }