Söndagmorgon

Godmorgon :)

D och jag har ganska nylige vaknat och jag sitter här med handduksturbanen på huvudet efter jag varit i duschen. Vi ska snart gå ner och äta lite frukost. Sen får vi se vad som händer.

Våra planer idag är iallafall att städa ur min bil. Man kan skriva namnen på instrumentbrädan av att det är dammit! Behövs verkligen en storstädning i bilen. Jag ska även och hämta en kopia av mitt arbetskontrakt till jobbet så att jag får föra det till gymmet, så att jag inte behöver betala hyra på kortet i sommar. Eller hon sa att hon kan endast ge juni och juli. Men det helst är ju jättebra! Det är ju ändå 39€/månad. Lite synd att vara tvungen att betala det då man inte är där något.

Sen mot kvällen åker D och jag igen till Vasa. Ny skolvecka börjar och jag ska till SKOLAN! Inte på någon praktik :) Känns bra. Vi har kurserna Geriatrik och Mental- och missbrukar vård. Den sista kursen kommer förhoppningsvis att vara intressant!

Tänk vi har bara 4 veckor kvar i skolan! Och vi är lediga varje fredag :) Men det kommer att vara en intensiv sista period. Flera arbeten och en tent på 4 veckor.

Nej, nu ska jag sluta babbla. Babaaj
2010-05-02 @ 10:29:08 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }