Tar det lungt

Hej på er!

Är hemma hos mamma och pappa nu och tar det lungt. Ska väl kolla lite Spårlöst innan jag kryper i kojs och ska sova. Ska vakna någongång imorgon så att jag hinner göra något innan det är färd mot Vasa igen. Mycket att göra i Vasa! Har kvällstur imorgon så jag kommer att komma hem först 21.30 någongång och sen är det morgontur på onsdagen. Huhhu. Det är jobbigt det.

Idag har jag hunnit vara ut med min kära Jenni :) Det var kul och konstigt att vara den som inte körde! Heheh! Vi var och åt pizza och sen tog vi det bara lungt. Efter det bar det av till lilla Alvin och jag tog med honom till hans gammelmormor och min mormor. Mormor blev glad som vanligt! Det kom dessutom två småkillar till dit så det var extra kul för Alvin! Vi var ute med pulkan A och jag, vilket var riktigt kul! Jag fick dessutom lite konditionsträning på samma gång då jag sprang med pulkan. Bra det!

Har även hunnit vara över till L&F och haft med mammas pjäxor och se ifall de passar åt L. Och det gjorde de! Så jag ska ta med slalomskidorna och pjäxor imorgon då jag åker. Det är ju sportlov som gäller för folket nu (förutom för mig).

Nu ska jag gå och kolla på tv. Godnatt allesammans!
2010-03-01 @ 21:09:39 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }