I brist på annat får ni en årskrönika

Jag är lite rastlös nu så nu kommer ni att få en årskrönika så här den tionde dagen in på detta år! :)

Januari
Jag befinner mig i Helsingfors i vår lilla 24,5 kvadrats lägenhet. Efter det lataste halvåret i mitt liv kommer jag på att jag kanske borde röra på mig och besöker gymmet som finns i närheten! Studierna löper. Började mitt livs längsta chipsstrejk som varade ca 2 månader!

Februari
Har redan tröttnat på gymmet så då börjar jag springa istället. Skönt till en början men inte var det så roligt så länge det heller. Jag börjar räkna ner dagarna till sommarlovet. Ville hem till Närpes!

Mars
D och jag bestämmer oss för att försöka slippa till Vasa i skolan. Trivdes inte så bra i Helsingfors med alla egocentriska människor och enda livet förutom studierna var att festa om man ville ha ett liv. Plus att jag ville vara nära min söta systerson.

April
D flyttar tillbaka till Närpes och har sin långa praktik där och jag är ensam i vår lilla lya. Jag hade mycket skola så tiden gick ändå fort men gillade inte att komma hem till en tom lägenhet och att sova ensam. Jag antastade mina vänner nere i huvudstaden mera under den här perioden. Jag var också på min livs första praktik inom sjukvården. Var på praktik på en långvårdsavdelning vilket var ganska psykiskt påfrestande.
Min söta systerson och båda mina systrar kom på besök till mig över en helg vilket var jättekul!

Maj
Praktiken slutar och vi har massor i skolan. Tänkte få något fel innan vi hade alla uppgifter färdiga. Längtade så till sommarlovet.
Jag och mina vänner spenderade många soliga dagar på Simstadion och första dagen vi var där brände jag mig helt på benen. Vi solade som galningar. Kul var det!
D kom nästsista veckan och packade ihop hela lägenheten. Det blev en paketbil och en släpkärra full. Sista veckan i lägenheten hade jag en madrass, dator, kopp, tallrik och andra små förnödenheter.
Hemfärd till Närpes och innan det gick jag och min vän Kata på stan och väntade och att klockan skulle bli tågdags. Vi hade massor med packning och vi satt länge på tågstation och väntade. Min älskling var och mötte mig i Seinäjoki och jag var så lycklig att se honom!

Juni
Jag börjar jobba på K-hallen igen. Jag jobbar mest hela tiden tycker jag. Blev några få sommarfester :) Jag fyller 20 år!

Juli
Tomatkarnevalen och det är ganska kallt! Det blev ändrade planer plöstligt den kvällen och jag spenderade kvällen med mina flickor, vilket var jättekul!
Jag jobbar ännumera nu och får äran att ta hand om brödsidan helt själv.

Augusti
Nu får jag veta att jag får byta skola till Vasa! Jag blev riktigt glad! Jag jobbar nästan till sista dagen föra skolan börjar och skolan börjar i slutet på augusti. Kände oss lite vimsiga men allt började gå bra.
Jag kom in i världens bästa klass men underbaraste människorna. Trivs så bra.

September
D och jag skaffar oss gymkort och börjar gå på gym regelbundet.
Vi trivs jättebra här i Vasa och studierna börjar löpa och vi kommer in i våra klasser. Jag är med på Gulis för tredje gången och det var kul! I höst står jag nog bredvid ;)

Oktober
Vi har inflyttningsfest för våra familjer. Jag jobbar ibland. Studierna löper.

November
Inget särskilt händer. Studerar och gymmar. Är hem till Närpes nu som då. Börjar göra julkort och en massa smycken till julklapp. Är ute i tid i år!

December
Jag börjar min åldringspraktik igen. Måste ta igen några veckor i och med att vi hade färre veckor i H:fors. Jag är lite allmänt stressad. Klapparna är klara i tid och jag pysslar med mina smycken. Känner mig så duktig då jag gör egna klappar.
Vi firar jul hos familjen R och vi är 19 personer. Riktig bra jul!
Min fina vän J fyller 18 och vi firar henne på juldagen.
Nyårsafton är D och jag barnvakt åt min systerson. Gick hur bra som helst.


Det var det! Jag hoppas jag fick med det mesta! :)
Nattinatti
2010-01-10 @ 22:35:47 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }