Arbetsdagen över

Nu är min arbetsdag över! Praktiken och skoldagen är alltså slut för idag :)

Praktiken har varit ganska rolig. Dock en mindre rolig nyhet fick jag. Min handledare har brutit armen så hon är borta i 8 veckor. Jag är ju på praktiken i bara 5 veckor till. Så nu är jag utan handledare då IGEN. Hade ju ingen handledare ifjol heller :P Hahahah. Har jag någon tro nästa praktik? Hoppas iallafall!

Föreläsningen i skolan var nog intressant, men själv satt jag och läste lite på kirurgi. Onkologin kommer ju inte i någon tent så jag lyssnade på det endast med ett halft öra. Innan jag for hem printade jag ut mera föreläsningsmaterial, men såklart ska ju något papper fastna någonstans så att man inte ska kunna printa ut längre. Bläh! Orkade inte gå upp till datasalen för att printa heller.. Tar det sen då.

Tänkte jag skulle powernappa lite, men nu tycker jag klockan börjar vara så mycket så det är onödigt att nappa. Bara D har duschat så ska vi åka till Minimani! :)

Nu slår jag till på stort och ger en några bilder. Borde skärpa mig med det!

Hela alltihop från Gina Tricot

Sköna myskläder :)

 

Vi har det så himla stökigt här nu just! Bara just där vid soffan för det är där vi spenderar vår tid mest nästan :P Vem vill städa?

2010-01-19 @ 17:34:29 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }