Läser på infektionssjukdomar

Håller på att läsa på infektionssjukdomar nu. Vet dock inte hur mycket som fastnar nu just, tycker jag bara ögnar genom det hela tiden utan att tänka på vad jag läser. Ska gå genom lite isoleringspraxis och MRSA ännu så får resten vara till imorgon. Vi har tent på torsdag redan.

Vi har fått in våra vitsord för inremedicinen idag :) Det gick bättre än vad jag trodde! Är riktigt nöjd!

Har just också tagit en kort tupplur på spikmattan. Har blivit frälst i den där mattan verkar det som :P Jag tycker det är så skönt! Det är även bra om man inte vill sova så jättelänge. Man vaknar automatiskt efter en tid då det börjar göra ont igen. Det fungerar ju så att i början gör det ont i några minuter innan kroppen har vant sig vid känslan, sen gör det "ont-skönt" och sen övergår det till smärta igen då man har legat för länge. Det rekommenderas iallafall att man ska ligga i minst 15 minuter på den.

Vi har ju en såndär äkta spikmatta. Inget fejkshit här inte! De sägs ju vara farliga de där med små piggar.
Vi har även en såkallad "combi-matta" så att halva av mattan är lite mjukare och halva är hårdare. Den mjukare ska man ha vid nacke och skuldra. En anledning är iallafall att den formar sig bättre då den är mjukare.


Nu ska jag fortsätta läsa en stund!
2010-02-09 @ 13:45:56 Studier Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }