Att vakna av att solen skiner in i sovrummet

Det är så härligt då solen skiner rätt in i sovrummet och väcker en :) Nu just tycker jag faktiskt det är mysigt, fastän solen väcker oss redan 7 på morgonen en helgmorgon. Men det är ju bara att snarka vidare..

Idag har vi inga stora planer. L åker hem idag på eftermiddagen och sen måste jag hjälpa D med en skoluppgift, eftersom litteraturen är helt på finska och det är inte så lätt finska heller! Det är socialrätt så man förstår ju inte ens det på svenska.

Igår efter vi varit på shoppingturen låg vi hemma en stund och softade. Jag satte mjöden i flaskor och sen vispade jag ihop en plättsmet tills kvällen. De som kommer på picnic med mig på vappen får smaka på mjöd! För D och jag kommer nog inte att dricka upp ca 8 liter själva :P

Sen for vi till gymmet sen och tränade i 1½ timme. Det var riktigt kul att träna vi 3! Först boxades vi som uppvärmning och sen blev det styrekträning. Det är mycket roligare att träna då man är många. Man blir mera motiverad då och ger inte upp lika lätt.

Efter träningen gick vi till Film Town och hyrde en film. Jag kan berätta om den i ett senare inlägg. Det var iallafall en bra film! Det blev ju även plättar i samma veva :) Nami nami!

Nu ska jag stiga upp och äta frukost. Idag blir det solskens promenad!

2010-04-25 @ 09:56:52 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Angelika

Jaa det är så himla skönt att solen har kommit fram nu och att det är mycket varmare ute =D hur mår du då? kram

2010-04-25 @ 20:13:13
URL: http://ankipankih.blogg.se/
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }