En kort uppdatering

Hejsan :)
Ser att mina läsare har minskat lite nu då jag inte haft tid att blogg de här dagarna.. Hoppas ni kommer tillbaka för jag gör det iallafall! :)

Det var så mycket med flytten så har varken hunnit eller orkat blogga. Har heller inte hunnit träffa alla vänner jag velat träffa.

Igår var jag en stund hemma och åt lite middag med mamma&pappa och grannarna som var på besök. De skulle på Nostalgitrippen igår. Efteråt kom Alvin och Rosanna på besök så jag fick leka med söta Alvin :)

Idag har jag sovit lite längre och klockan 12.00 for jag till Saxess och fick mitt hår klippt. Skönt att få det uppfräschat!
Efter det for D och jag till biblioteket och sökte upp lite böcker till hans praktikarbete och jag en bok till Moder Teresa-arbetet. Sen for vi hem till mig och där satt vi i solen och skrev lite. SÅÅÅ härligt väder här!

Innan vi for på Nostalgitrippen for vi till Café J&P och åt varsin burgartallrik. Mums! Men jag tappade min ring mellan plankorna, för vi satt ute och åt :( Men efter Nostalgitrippen så for vi dit igen och skruvade upp terassen :D hahah.. Det får man bara göra då man är från landsbygden.

Kan berätta mer om Nostalgitrippen imorgon för då åker jag igen ner till Helsingfors!
Ha det jättebra idag! :)
2009-05-23 @ 20:37:47 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Trixie

Svara gärna på frågan i mitt senaste inlägg :)

2009-05-24 @ 16:25:17
URL: http://triix.blogg.se/
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }