Det blev vackert till slut!

Har ganska nyligen kommit hem nu från Simstadion och McDonalds :)
Det blev varmt och fint väder till slut fastän vi frös där i början... Vi fick vänta i ungefär 2 timmar innan värmen kom :P
Så vi har no ändå fått mycket sol idag! Har till och med bränt mig igen på baklåren och röven lite. Så än en gång har jag smörjat in mig med after sun!

Efter Simstadion, då vi varit där i 5½ timme så for Katarina och jag till McDonalds och syndade med skräpmat. Jag åt även min efterlängtade Sundae! Och den var så god! Tänk vad mycket skit man stoppar i sig genast det blir varmt.


Jag har påbörjat min nyinköpta bok:


Har läst ungefär 30 sidor i den och den verkar vara riktigt bra! Det är en typiskt sommar-flick-bok med kärlek, sommar, sol och hav :D Riktigt mysigt att läsa sådant då det är sommar.


Nu har jag tänkt sova en stund och sedan ska jag ta och städa lite här. Ska torka ur alla skåp som finns här och kasta det jag inte ska ha ur kylskåpet.
2009-05-26 @ 16:52:21 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Nikolina

ja men precis jag ser upp till de unga mammorna som kan ta hand om sitt barn + sig själv. Men vafan seriöst, det finns sååååå så många unga tjejer som har barn och som inte ens fattar hur stort ansvar det är.

2009-05-26 @ 17:20:22
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }