Mätt och belåten

Har nyss ätit kyckling och potatis-rödlök-paprika-morot lagad i ugn :) Gott som bara den! Är riktigt mätt nu så jag måste vila en stund innan D och jag far till gymmet. Var vrålhungrig när jag kom hem idag! Hade bara ätit en nudelsoppa före jag for till skolan idag och det var inte så mättande.

I skolan gick det helt bra med katetriseringen. Det var ganska svårt på ett sätt att komma ihåg att det ska vara sterilt. De där armade sterila handskarna som inte får röra någonstans innan man börja på med det hela. Vi fick bara göra det på en kvinnlig docka för de ansåg att det är svårare att hitta rätt hål på en kvinna :P På mannen är det bara ett hål som det är att köra igenom. Läraren sa att på äldre kvinnor kan kroppen göra egna små hål så man kan lätt gå fel med katetern. Uj!

Slutade 15.00 idag för vi var så duktiga tyckte läraren! Läraren sa att vi kommer att bli bra sjuksköterskor för vi är så händiga. Jeij :D

När jag for hem idag så jag kör ju två bussar när jag ska hem. Så när jag satt på 52an så började bussen köra riktigt riktigt sakta. Tänkte att vad är det som händer? Försökte titta framåt på vägen ifall det är något ivägen. Men chauffören stannade bussen och försökte starta igen men det gick inte så då sa han att den är "rikki!" så vi fick alla i bussen hoppa ur bussen och ta nästa buss. Jag hade bara 2 hållplatser var tills jag skulle byta så jag skulle lika bra ha kunnat gå den biten ifall inte någon buss hade kommit genast. Men jag hoppade på en buss som kom nästan direkt efter oss.

Sen hoppade jag av nästa buss på en hållplats så att jag fick gå ca 600meter. Tyckte det var så vackert väder så jag kunde lika bra gå hem och komma hem snabbare istället för att vänta på bussen som far nästan direkt utanför här. Skönt var det :)

I huset har de hållit på med att göra något med elementen idag. D var redan hemma när jag kom så han luftade elementen. Sen kommer vaktmästaren som är ca 80 år och säger att rörmokarna kommer till vår lägenhet som nästa och luftar elementen men D sa att han redan gjort det och vaktmästaren tyckte bara "Nä inte får man göra det själv! Rörmokarna kommer och gör det.." okej.. men det var ju redan gjort. Så kom en gubbe in då jag var ensam medan D var nere och bytte cykelring så fråga gubben om någon har varit inne här redan så sa jag "nä, men min pojkvän har redan luftat.." så kommer vaktmästaren och frågar om någon varit här redan så sa jag åter en gång "nä ingen har varit men.." så hann jag inte säga mera så kommer en anna typ och frågar samma igen så sa jag än en gång "näää ingen har varit MEN.." så kommer gubben in och känner på batteriet och säger "men det är ju redan varmt.." jaaaaa surprise!! I Helsingfors kan man inte göra något själv..Här ska det anställas folk för minsta lilla :P Tänkte säga åt gubbarna att vi är från landet! Där kan vi :P Fastän det är ju medan jag bott här som jag lärt mig att byta en propp. Duktit.

Nu väntar jag bara på att fara och gymma och simma :) Kommer att bli skönt. Och jag känner mig så duktig då som har sprungit och gymmat och simmat idag..

Kanske skriver mer senare ikväll.
Hejdåå
2009-03-19 @ 17:06:32 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }