Måndag igen

Nu är det måndag igen och snart har jag varit en vecka hemma i Närpes. Imorgon måste man igen återvända till huvudstaden :/ Hur vi far ner är ännu en öppen fråga. Bilen gick sönder igår och vi vet inte när D får tag på en ny bil. Det är ju inte så bra på ekonomifronten för någon av oss. Men eventuellt skulle ha få det fixat så att den får betalas i sommar då vi jobbar.. Men ifall vi inte får någon bil idag eller imorgon så blir det tåg ner.

I och med att det är nästsista dagen jag är hemma idag så har jag mycket att göra! Snart skall jag läsa lite i kirurgiboken har ca 80 sidor kvar. Har inte alls läst något på några dagar nu. Jag måste lämna tillbaka den imorgon egentligen. Måste antagligen kopiera ur boken för jag kommer nog inte att hinna läsa 80 sidor på två dagar om jag känner mig rätt.

Efter att jag läst skall jag fara till mormor en gång till under veckan jag varit hemma och där skall jag även passa på att läsa, Rosanna skulle sen ha hjälp med lite huutonet men jag minns inte när hon sa att hon skulle på mamma-babyträff, sen tänkte jag hinna träffa Jenni ännu då hon slutar skolan och mot kvällen ska jag hjälpa Guy med det sista i hans powerpoint :) Ifall jag hinner skulle jag vilja fara på spinning! Får se vad jag hinner med :D Tur att jag har vaknat tidigt igen :)

Igår hade vi en hemlig förlovningsmiddag åt Joanna&Kimso :) Pappa hade lagat glödstekt lax och kanariepotats. Gott! Till efterrätt hade vi kladdkaka med dajm. Mums!
Sen for D och jag och hämtade Lina och sen for vi på Skolmusikkårens konsert :) Denna gång hade jag inga höga förväntningar så då gick det nog helt bra att sitta och lyssna och se på drillflickorna :)
Efter konserten for vi på kaffe och efter kaffet for vi till Kalax och där bastade vi :) Riktigt skönt med bastu! Sen var det bara att krypa till kojs.

Här ska jag avrunda för denna gång och jag hoppas jag får så mycket som möjligt gjort :)
Haudi!
2009-03-30 @ 08:30:26 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }