Levande

Är faktiskt levande efter dagen med injektioner :) Tyckte sist och slutligen att det inte var alls så hemsk..
Klassen var uppdelad i 3 grupper med 3 stationer. En station med intramuskulärt, en med subcutant och den sista slangning av dropp.
Jag började med intramuskulärt och jag fick sticka mitt par först. Var nog lite nervös då för att göra fel och att hon skall dö :D Det var svårt att veta från början hur mycket kraft man skulle använda men det gick riktigt bra! Det heter ju att man ska sticka på övre yttre skinkan men på mig ser det ut som att jag blivit stucken i ryggen :P Väldigt högt upp alltså.

Sedan gick vi över till slangning av dropp. Gick också bra.

Till sist blev det subcutan injektion. Egentligen skulle en annan sticka men det var någon som skulle fotografera till en broschyr till Tyskland så hade hon nagellack som skulle göra det så jag hoppade plötsligt in då och fick sticka. Det gick riktigt bra också :)

D och jag har också varit till hvc idag efter att jag kommit hem och ätit mat. Jag fick iallafall skriva en annuleran på räkningen men hon kunde inte svara säkert om det godkänns. Hon var nu helt snäll den tanten och var mänsklig. Fick en ny tid och allt. Redan till tisdan :) Så det blir läkare på tisdag och sen far jag hem till Närpes! Härligt!

Ikväll ska D på reunion till Drumsö så då ska jag fara till Östra Centrum och shoppa åt Ann och köpa en present åt D :) Sen blir det nog bara att fara hem igen och hoppas att D kommer hem snart. Han sa nu att han inte ska vara borta så länge.. Men det var långt till Drumsö härifrån!
Jag skulle vilja se på Hannibal ikväll. Får se om det blir något :)

Ja by the way så igårkväll tyckte jag det var så kallt här hemma så jag frågade D om värmen är av så vi kände på batterierna (=element på riktig svenska). Och de var av!! Jag bunkrade upp med kläder bredvid sängen ifall jag skulle börja frysa inatt men jag behövde nog inte frysa. D och jag sov så tätt intill varandra så det gick bra :)
Nu är nu värmen på igen!

Nu skall jag se på något annat.

Ha en bra helg!

Måst bara snabbt berätta att igår hade de Big Brother intagning i skolan. Det var ju mycket annat folk som var där och sökte in. Man såg GENAST vem som var där för att söka in till Big Brother. Alla såg ut som idioter! Rosa cowboyhattar, fula solbrillor, töntiga killar som trodde de var något osv osv Vår lärare kommenterade också att de flesta var överviktiga.
Man måste nog själv vara idiot för att söka och komma in där..

nej tack.
2009-03-20 @ 14:06:16 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }