Bara för att...

..jag inte har något annat att göra nu just så skriver jag ett till inlägg ;P

Ska snart hämta Jennifer från drillandet och sen bär det av till affären och handla en massa gott att proppa i oss. Jag tänker bryta trenden idag med att äta lite chips. Känner mig så duktig med att ha varit utan i snart 3 månader så då får jag nog unna mig lite när jag är med mina vänner och det är Let's Dance final :D Det tycker jag låter som en bra ursäkt..

Ann var just hit och hämtade sina saker och det var riktigt roligt att se henne igen :) Hoppas bara vi hinner träffas mera..

Det var också meningen att jag skulle hinna träffa D innan jag far bort men det gör jag inte :/ Han har varit i Vasa hela dagen och sen for han till sin polare och nu är de och äter. Efter det skulle ha hämta L&F så de är hos honom ikväll. Men den som väntar på något gott. Men vi är bara så vana med att träffa varandra varje dag och hela tiden och vara nära varandra hela tiden. 24,5 kvadrat u know. Där kan man inget dölja. Men I like it!
Jag minns inte om jag skrivit om det förr men det borde vara ett kriterium att ett par som flyttar ihop ska först bo i en etta för att se om man står ut med varandra eller ej. Är man rätta för varandra? För i en etta kan man i princip inte skriva något privat, säga något privat osv Men varför ska man ha hemligheter för varandra? Jag tycker det har gått jättebra för oss de här dryga 7 månaderna vi har bott tillsammans. Klart vi har smågnabb som alla andra men är det något problem så pratar vi om det. Tänk vad lätt! Har insett att hur tungt det egentligen är att hålla någonting inom sig själv och gå för sig själv och fundera på det istället för att säga ut det och få ett svar.

Annat idag så har jag satt ut mera saker på huutonet.
1) Mina studentskor som är för stora
2) Vita skor som jag köpt på impuls för att de var så billiga (DUMT)
3) Röda ballerina jag aldrig använt
Och många många fler, men klicka på mitt namn amaastrom och sen på Avoimet kohteet, joissa myyjänä så ser ni vad allt jag har.

Bara någon vill köpa då!

Men nu måste jag börja ge mig av.
2009-03-27 @ 17:46:24 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }