Morotskaka med julens kryddor

Det här är min favoritkaka! Mums!

Det här behöver ni:


Glasyr


Riv morötterna.


Vispa ägg och socker pöstigt.


Blanda de torra ingredienserna.


Vispa ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Blanda morötterna och oljan. Blanda i smeten.


Smörja och bröa formen.



Häll i smeten i den bröade formen. Grädda i 175ºC i 35-40 minuter.

Glasyren:
Vispa ihop alla ingredienser. Smöret ska vara rumsvarmt! Bred på glasyren på den avsvalnade tårtan.

Sedan ska man "dra ränder" på glasyren med en gaffel för att dekorera den.


Woila!
2009-06-06 @ 17:04:01 Recept Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }