Arbetsdag nr2

Godmorgon på er alla! Är ni lika trötta som jag? Tänkte aldrig somna igårkväll så nu är jag jättetrött då istället.. Men imorgon är jag ledig :) Fast då ska det bakas till min födelsedag! :) Fyller på söndag om någon missat ;)

Ojoj..Hoppas den här dagen går snabbt så att jag får åka hem och sova. Är så himla trött! Jag tror faktiskt att den går ganska snabbt för jag har ganska mycket ansvar och mycket att tänka på idag så. Tanten jag var med igår är nog där idag också men hon tyckte jag skulle få göra saker själv idag så jag lär mig.

Men vi hörs! ;)

2009-06-04 @ 05:38:38 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: MARTINA

Sv: Jo jag har läst genetik i skolan faktiskt :) Vet hur det är och så, tyckte bara att det såg så roligt ut när han höll två blonda barn och det stod att de var hans söner, skrev ett inlägg om det och det blev ett himlas hajabalo om det ;)

2009-06-04 @ 11:12:46
URL: http://malguren.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på fem stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Bara 150 kronor. För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-10.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-11.html#commentOm du vill ha en design helt enligt dina önskemål kan du beställa en alldeles egen för 200 kronor! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag : )

2009-06-04 @ 13:14:42
URL: http://liddie.blogg.se/
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }