Ligger i sängen

Nu ligger jag i sängen hemma hos mamma och pappa. Det är så himla varmt i mitt rum så det är grymt! Har upp balkongdörren så det får luftas lite men jag vaknar väl inatt av att jag fryser som bara den.

Ni som undrar varför jag plötsligt är hemma ikväll är för att Dennis och Frida har myskväll tillsammans :) Så jag har bara njutit av egentid. Eller egentligen har jag inte hunnit det för då jag kom hem var nästan hela rasket hemma och sen så har vi ju varit till Joannas och Kimsos tomt. Ni kommer att få bilder av det senare för jag orkar inte nu.

Jobb klockan 7 imorgon!

Nu är det läggdags. Godnatt på er alla!
2009-07-13 @ 21:59:13 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda

samma här, men nu vill inte ögonen va öppna längre..

2009-07-13 @ 22:56:46
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund)Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!Många kramar//Hanna

2009-07-13 @ 23:50:16
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }