Slö söndag

Har nog inte haft en sån här slö söndag på länge. Jag har bara suttit här för mig själv och inte gjort egentligen något vettigt alls. Fick på mig mina vanliga kläder först fö en timme sedan. Tänkte gå ut en stund på en promenad eller något men när jag kom ut så regnade det :/ Så jag gick bara med soporna och gick till posten med post som kommit fel.
Man brukar ju säga att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder. Och ja det är sant och jag skulle ha en hel regndräkt men jag orkar inte gå ut nåmer. Det är heller inte roligt att gå i regn trots att man har regnkläder på sig.
Så idag får det vara en latdag för mig :)

Tur att det finns telefoner annars skulle jag nog inte ha sagt ett ord idag. Men har pratat med både Dennis och Joanna i telefon så det är bra :) Behöver inte känna mig så ensam då ;P
Hoppas bara D får en besiktningstid imorgon så att han kommer hem imorgon! Annars kommer han hem först på tisdag :/
Håller på och tvättar sängkläder nu så att D (förhoppningsvis imorgon) får komma hem till en ren lägenhet :) Måste bara städa undan tidningar, kläder och sådant jag bara slängt runt mig så efter det är det purrfekt!

Imorgon har jag lång dag. Börjar 8.30 med inremedicin, efter det har jag läkemedelslära och till slut har jag det där älskade matteprovet. Ja sku måst si över några uppgifter ännu men nu just orkar jag inte.
Efter skolan ska jag fara in till stan och shoppa lite åt mina systrar.

Det ska bli skönt att fara hem till Närpes i helgen. På söndag blir det revy och det ser jag fram emot :) Fast Joanna sa vi va dumma som ha valt söndan. Men ääh, ja får bara skratta högre då så folket kommer med ;P

Har föresten fått den där armade essän skriven också. Tyckte den blev ganska så skit men det bryr inte jag mig i. Vi får ändå inget betyg för det. Jag har nu helst varit närvarande.

Nu ska jag se om jag hittar något gott att laga av i kylskåpet :) så ska jag sätta mig ner och titta en film. Jag har två kvar vilka är Flicka med pärlörhänge och Dagboken. Båda verkar bra. Den ena är drama och den andra romantisk drama. Jag måste fundera vilken jag tar :)

Ha en trevlig kväll!
2009-02-08 @ 18:13:27 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }