Min nya skola



På måndag kommer jag att börja i den här skolan :)

Det är helt ny skola igen jag kommer att börja i så det är nog lite spännande! Ny klass och allt. Läseordningen finns på nätet men jag kommer inte kanske att gå med 08-orna i och med att jag inte har gått samma kurser riktigt som de. Jag har flera kurser färdigt som de ska gå nu först på tvåan.

Rykten och prat jag har hört är att sjukis i Vasa är bättre än i Helsingfors och att skolan är mycket omtyckt. Sjukhusen gillar studerande som studerar på Novia. Det är universiteten som är bättre i Helsingfors.

En negativ sak jag har hört är att sjukisstuderande inte ska få ha på sig sina studerandehalare för att det är dåligt mot skolans rykte. Det tycker jag är jättefjantigt! Alla andra studerande på Novia får som ha dem på sig men inte sjukisstuderande? Jag tänker iallafall ha på min! Min är en annan färg och det står Arcada på den :P

Jag hoppas att jag börjar trivas :)

Nu ska jag sova! Godnatt!
2009-08-27 @ 21:53:09 Olika funderingar Permalink


Kommentarer
Postat av: Malin

Nog får sjukisstuderanden i Vasa ha på sig sina egna halare, jag har iaf inte hört något om att de symboliserar något dåligt mot skolans rykte..! :) Sen så rykten som vi har hört vid sjukis är att Arcada är mycket bättre än Novia :P Det är nog mycket som inte funkar i den där skolan, min klass var rejält pissed off på hela systemet här i höstast/vintrast.. Men hoppas du ska trivas å vi syns i svängarna i skolan!:)

2009-08-28 @ 00:09:27
URL: http://malinlenajohanna.blogg.se/
Postat av: 3:je årets sjukisstuderande

Det ryktet stämmer iaf inte! Alla får så klart ha på sig sina halare, hur i hela världen skulle det påverka skolans rykte negativt? Nej nej. Som Malin skrev så är det mycket som inte fungerar och som man kan bränna propparna på, men det brukar ordna sig till sist ändå. Hoppas du börjar trivas i vasa och lycka till med skolan!

2009-08-28 @ 09:14:48
Postat av: Amanda

Jo rykten brukar ju vara rykten :P Och jag tyckte ju att det lät för konstigt för att vara sant.



I alla skolor finns det sådant som inte fungerar 100% rätt så ingen skola är perfekt. Och förhoppningsvis så lär sig skolan av dessa "misstag" och vad de kan förbättra :)



Men det var en Amerikanare som sa att han brukar/brukade ta sjukskötare från Vasa för att de var mycket bättre ;)



Tackar så mkt! Kommer säkert att trivas!

2009-08-28 @ 09:17:19
URL: http://amanainen.blogg.se/
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }