Mödravård

Godkväll!

Håller på och läser på mödravård-tent nu just. Känner mig trött och slö och har inte riktigt motivation att läsa. Det är trots allt ett riktigt intressant ämne så det går nu att läsa iallafall.. Och som tur har man haft öronen på spänn under föreläsningarna så mycket har fastnat :) Får se bara vad det är för slags tent imorgon om det går bra eller ej.

Helgen har annars varit finemang! Jag och D's flickor firade D och överraskade honom med en diverse saker. För det första överraskade vi honom med att flickorna kom hit och på lördag blev det glowbowling :) Det var riktigt kul! Man borde bowla oftare!

Tänk det är sista skolveckan för mig nu.. Sen har jag 10 veckor praktik framför mig! 5 första veckorna är jag i Närpes på hemsjukvård. Ska bli intressant, men jag skulle inte vilja flytta hem till Närpes. Jag trivs så bra här och sen så har jag ju D här. De 5 veckorna därpå är jag på Roparnäs sjukhus.

Men innan detta är det mycket som ska göras! Imorgon och övermorgon är det tent. Imorgon ska vi få handledning för examensarbetet. Sen är det ett pararbete som ska göras klart och mycket annat ståhej. Men på fredag åker jag och Mari till Helsingfors! Lovely! Skönt att få koppla bort tankarna från skolan en stund och innan praktiken börjar.

Tentläsning lite till före Idol! :)
2010-09-27 @ 19:07:21 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


En vecka har tydligen gått

Det är en vecka sedan jag har bloggat nu ser ja.. Var slarvig jag är!
Men det finns så mycket annat som måste göras så bloggen har fått vara på andra plats nu just..

Har fått en kompletteringsuppgift nu också så den ska jag göra. Usch. Innehållsanalys. Vad tråkigt det låter och ÄR!

Jag håller även på och skriver på idén till vårt examensarbete. Håller på med boken "Familjer och missbruk - och glömda barn och glömda föräldrar". Riktigt intressant det iallafall. Men nu måste jag börja med det tråkiga så jag har det ur världen!

Hej med er
2010-09-23 @ 17:03:56 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


En massa, massa skoljobb

Jag tror att jag ÄNTLIGEN är klar med utvecklingspsykologiarbetet.. Men jag har bara 3 källor och har ännu 2 böcker här bredvid mig men jag ORKAR INTE MERA! Kanske jag orkar lite till imorgon.. Eventuellt.

Ska kolla checklistan över vilka arbeten jag skrivit och ska skriva:
[x] Sexuella minoriteter
[x] Utvecklingspsykologi
[x] Fenomenologi
[ ] Mini-Undersökning

Jag tror det är allt. + 3 tenter!

Jag ska iallafall snart åka på träning. Tänkte prova på GiryaBody. Träning med kettlebells! Hoppas det är svettigt!
Min sambo har varit till massören idag och är nu riktigt sjuk och öm. Det blir ingen träning för honom.

Jag har haft en kortare dag idag och det blir det kanske imorgon också. Vi får se hur jag orkar.

Idag har jag träffat syster på stan också! :) Vi (läs: hon) shoppade lite och sen var vi på en Tazza McFlurry. Nami!

Nu ska jag äta en smörgås innan träning! Bye
2010-09-15 @ 17:00:56 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Stickfeber

Hej på er!

Jag ska riktigt snart gå och lägga mig, men jag tänkte klotta lite här först.

Är ensam inatt, då D är på jobbet tills imorgon. Har tack och lov kortare dag imorgon så jag får åka hem någongång.. Eller egentligen har jag planerat att jag ska lämna kvar i skolan och skriva lite på skoluppgifter. Lämnade idag också efter skolan och satt och skrev i 1½ timme. Jag tycker jag är mycket effektivare i skolan. Här hemma finns det ju så mycket annat att göra så man bli distraherad.

Som rubriken säger så har jag fått stickfeber. Jag har stickat ett par strumpor åt Alvin och nu håller jag på med ett par åt mig själv, men nu just känns det som att de kanske är lite för små. Ja vi får se slutresultatet.. Annars blir det en julklapp åt någon. Jag har sedan ifjol sagt att jag ska lära mig sticka strumpor och nu äntligen fick jag tummen ur röven! Jag satt med mamma som hjälp i helgen och fick en strumpa klar. Igår började jag med den andra och fick ringa åt mamma och be om hjälp :D Hoppas jag kan det tills nästa gång..

Jag kopierade upp instruktionerna av mammas gamla skolpapper, så kvaliteten är inte det bästa. Jag borde skriva av det på datorn och printa ut nya. Det syns inte så bra vad det står på papperna.

Nu är det sovdags! Godnatt
2010-09-14 @ 22:08:19 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Lördag

Hej hej!

Jag är hemma hos mamma och pappa nu just. Har som ni kanske ser lagt ihop en ny header igen.. Tyckte nog den förra var fin men kanske lite tråkig. Mer personlig med bild av sig själv.

Vi ska väl snart börja fixa ihop lite mat och sen ska jag åka över till syster R där hon har Jesper&junior-party. Jag ska väl mera agera barnvakt åt lillkillen ;)

Igår blev det att göra en hel del! Syster R och jag började göra äppelmos och äppelsaft. Vi klättrade i äppelträdet och plockade äpplen. Ibland kändes det som att vi var på Fångarna på Fortet :D Hahah! Äppelmosen är väldigt lättlagad. Gick riktigt snabbt. Men äppelsaften slutade vi laga typ 21.00 på kvällen. Det tar så länge. Och lite saft av många äpplen! Men det är ju god saft så det är väl värt det ;) Vi ska göra mera senare då vi kan plocka av farmors systers äpplen.

I samma veva hann jag göra en tacopaj och efter det blev det lite Idol-tittande :) En passlig fredagkväll.

Ha en riktigt skön lördag!
2010-09-11 @ 11:12:26 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Har tagit helg

Nu har jag tagit helg! Äntligen! Det jag mest ser fram emot är att få sova imorgon på morgonen! :)

Jag är i Närpes nu och sitter med flera utvecklingspsykologiböcker runtom mig. Ska försöka göra arbetet klart! Men det går saaaaakta framåt. Känns som att jag skulle vilja ta det imorgon istället. Det ska jag i och försig göra, men jag måste iallafall göra lite idag.

Ska väl efter en stund åka hem till Alvin och busa lite :)

Idag på förmiddagen hade vi om mödravård i skolan. Intressant, intressant. Sen orkade jag inte längre efter att jag ätit så jag for hem :P Blev en kort dag! Skönt det också!

Ha det gött!
2010-09-09 @ 13:46:47 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Lärdomsprovsstuff

Lärdomsprovet börjar närma sig med stormsteg för oss. Idag blev det bestämt vem jag ska skriva med och vilken rubrik vi ska skriva om. Ojojoj! Nu just känns allt skrämmande som har med lärdomsprov att göra. Hur ska man komma igång och hur ska man få ihop allt? Det är ju så mycket.. Men många har skrivit det och klarat det. Så jag ska också göra det!

Ligger på soffan hemma nu just. Vår föreläsare som vi skulle ha haft på eftermiddagen är sjuk så vi fick åka hem. Jag tänkte att jag skulle börja kolla på arbetet "Utvecklingspsykologi" men jag somnade på soffan en stund. Jag skulle så gärna vilja ha en sovmorgon nu! Jag är så trött! Men 1 skoldag kvar och imorgon åker jag till Närpes över helgen :)

Ikväll är det gulis :) Har tänkt åka en stund och kolla på gulisarna! Det börjar ju redan 17 idag så det skulle inte bli så sen kväll. Fint väder är det idag också och det skulle vara trevligt att dra på sig halaren och dra iväg en stund :)

Nu ska jag göra skoljobb.
2010-09-08 @ 13:09:11 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Dagens goda gärning

Mari och jag har gett blod idag! Vi har alltså räddat 3 personer var idag ;)
2010-09-06 @ 18:08:50 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Partej!

Nu är jag klar för att åka på inflyttningsfest/klassfest! :)
Ska bli så kul!

Connyboy ska plocka upp mig och några till här efter 6 så åker vi sen mot Karperö! Får se om det bär ut på krog efteråt eller om jag åker hem direkt efteråt. Det beror på gänget! Men jag tänker inte vara ute alltför länge för jag ska till Närpes imorgon på kalas! Så det måste jag orka med :)

Men vi tar den här kvällen först :))

Så här ser jag ut ikväll:


Jag ser ju bara ut som en svart korv där men:
Fodral - BikBok
Lackleggings - GinaTricot
Skor - DinSko

 

Ryggen!

 

Nu ska jag packa väskan, vänta på skjuts och åka!

 

Ha det najs!

2010-09-04 @ 16:37:28 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


04092010

Godmorgon! Jag har visserligen vaknat för ett tag sedan men jag sitter under filten på soffan och har inte ens ätit frukost ännu. Skönt att ta det lungt. Fast det är på snäppet att bli tråkigt.

Jag ska iallafall göra en räkpaj tills ikväll :) Så då har jag något att göra! Sen kan jag ju alltid åka till gymmet och vara aktiv. Har varit så lat den senaste tiden. Ja vi får se. Plötsligt är det ändå kväll och man måste rusa iväg.

Det är nämligen inflyttningsfest/klassfest ikväll hos M&J! :) Kul! Det ser vi framemot!

Imorgon åker jag till Närpes på kalas till syster J! Sambon fyller på onsdag så det blir dubbelkalas, vilket vi brukar ha varje år :)

Nej, det är väl dags att börja klä på sig och tvätta upp sig. Hajdåå!

2010-09-04 @ 10:25:03 Permalink Allmänt Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


Sverigeresan

Här får ni massor med bilder!


Vasa Airport




I vår stuga.


D blev tv-kändis :P


By the bus.


Koh Phangan






Pissoarerna på Koh Phangan.


Där i myshörnet satt vi :)


Stugan.

SHOPPING


Ljusrosa kofta från Cubus


Skjorta - Cubus


Blus - BikBok


Blus med puffärmar - BikBok


Blus med spetsrygg - BikBok


Shoes - Din Sko


Boots - Din Sko

Det blev bastubad med hårinpackning och ansiktsmask :) Skämde bort mig själv lite ;)
2010-09-03 @ 20:09:38 Permalink Shopping Ge en kommentar! (1) Trackbacks ()


Hemmakväll för mig själv

Sitter på soffan nu just och planerar att gå i bastun. Tänker ha en riktigt skön hemmakväll för mig själv. Därför står bastu på spel och sen har jag inhandlat lite tacochips åt mig :) Jamm!

Hoppas bara det kommer någon bra film på tv ikväll så att jag får ligga och fläska mig.

Jag har varit ute på stan idag en stund och sen var jag till Jenni som har fått flytta in i sin lägenhet nu! Fast det är bara i början ännu. På stan köpte jag nya leggings och ett linne jag har slarvat bort. Leggingsen mina har sett sina dagar så det var dags för nya!

Ni ska gå några shoppingbilder från Sverigeresan lite senare.. Nu är det bastudags!


Jeansskjorta - H&M
Leggings - GinaTricot
Tubhalsduk - GinaTricot
2010-09-03 @ 18:38:48 Permalink Dagens outfit Ge en kommentar! (0) Trackbacks ()


RSS 2.0
img{ border: 0px; }