Det jag funderade på

Jag sa ju här om dagen att jag funderar på en grej och nu ska jag ta upp det här :)

Som ni alla kanske vet så studerar jag till sjukskötare (och nästa år förhoppningsvis hälsovårdare) och jag har funderat på det här med jobb.

Jag har nu jobbat i en mataffär i två somrar och har haft lite extraknäck nu som då. Nu då jag bor i Vasa har jag kunnat vara där mera, vilket är bra! Nu den här sommaren sa jag att nästa sommar kommer jag att jobba inom sjukvården.

Men då har tankarna börjat snurra och tänkt att jag har ju bara två år utbildning bakom mig nästa sommar. Jag har inte rätt att vara sjukskötare och det enda jag får jobba med i princip är åldringsvård, och det är inte alls min grej! En annan sak, får jag extraknäcka? Det är ju dåliga tider nu och så.. I och för sig så finns det ju oftast jobb inom vården för patienterna minskar ju inte fastän det är dåliga tider.
Det är ju också viktigt att man trivs med sitt arbete! Jag vill vara hälsovårdare och det studierna börjar först termin 5.

För där jag jobbar nu så får jag vara i sommar och jag får extraknäcka! Det där är ju också ett jobb där man jobbar med människor. Mamma tyckte att det är bättre att jag gör något alls än ingenting. Och hon tyckte jag skulle hålla fast vid det jobbet jag har då de ändå har så stor tillit för mig där.

Extraknäcken är så viktig när man studerar. Annars skulle nog jag inte klara mig!

Jag hoppas ni förstår vad jag menar :)
2009-10-20 @ 10:19:50 Olika funderingar Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }