Jag är så OTROLIGT mätt nu just! Och nöjd! Mina batonger blev så goda så! :)
Har ännu en batong kvar men den ska jag spara och ta med till praktiken ;)
Här kommer receptet!
Detta behöver ni:
fullkornsbatonger- gravad lax
- lök, helst purjolök
- dill
- gurka
- tomat
- gräddfil
- citronpeppar
- örtsalt

Hacka gurka och lök.
Blanda lök, gurka och gräddfil.
Hacka laxen i mindre bitar.
Blanda fisken och dill i resten av blandningen.
Krydda med citronpeppar och örtsalt.
Tänk på att fisken är salt från färdigt!
Grädda batongerna i ugnen enligt vad som står på förpackningen!
Låt dem svalna en stund innan du skär upp dem och fyller dem med laxröran.
Fyll batongerna med laxröran och lägg även till lite färsk tomat.
Smaklig måltid!
Har även kört utan gurkan om det är någon som inte tycker om gurka. Det går helt bra också! Tycker det blir lite fräschare med gurkan :)