Tentläsning

Vaknade ganska nyss så jag har bara hunnit klä på mig och sen sätta ner mig här. Borde äta lite frukost nu så kan jag äta riktig mat sen när D kommer hem från skolan.. Det är så tråkigt att koka för bara en person så jag väntar :)

Klockan 8 i morse när D vaknade var jag ganska så pigg men jag tänkte att jag inte kan stiga upp 8 när jag är ledig! Så jag sov vidare då fastän det nu inte kändes som världens skönaste som en skolmorgon när man ska upp kl7 och man vaknar till kl5 på natten och inser att "jaah, 2 ljuva timmar till!" hehe :D

Nästa helg är jag ensam här i Helsinki. D ska fara och jobba till Malax. Han far redan onsdaskvällen och sen är han ledig måndan därefter så han kommer säkert måndaskvällen. På fredan så ska nu jag och flickorna på halarsitz-efterfesten :P Förfesten har vi själv :) Det kommer att bli roligt! Partajj i halaren så man behöver bara tänka på vad man ska ha för uppdel när man far ut :)
Annars vet jag inte vad jag ska göra den helgen. Får si :)

Jag kommer väl hemåt veckan därefter. Är det typ den 14.2 kanske? Något sådant iaf.
Och sen så börjar jag bli lite arg när vi inte får veta om vi har eller inte har sportlov! En lärare ha sagt att alla lärare är borta den veckan och vi ska ha självstudier. På vår läseordning syns ingenting. En lärare ha sagt att inget prov läggs sportlovsveckan men vi har ju inget sportlov heller tycker hon. Så jag vet inte? Skulle vara skönt att vara hemma en vecka, fastän man skulle ha hemstudier.
Jag tror jag ska mejla ämnesansvariga och se.

Nu blir det mejl, frukost och läsning! Hejdå
2009-01-29 @ 10:48:20 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }