Blanda ingredienserna till pajenbotten till en deg. Låt degen vila i kylskåp i ca 20 minuter.
Hacka den gula löken och champinjonerna. Fräs dem i en stekpanna med olja. Tillsätt köttfärs och stek tills det är klart.
Tillsätt mjöl, vatten, tomatpuré, majs, salt och peppar. Koka i en par minuter. Smaksätt fyllningen med oregano och vitlök.
Sätt på ugnen på 225ºC
Tryck ut pajdegen i en pajform och nagga degen med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.
Knäck två ägg i en liten skål och vispa sönder dem med en gaffel och blanda i den rivna osten. Blanda ner ägg och ostsmeten i den avsvalnade köttfärsröran.
Skiva tomat och skär den röda löken i strimlor.
Häll köttfärsröran i det förgräddade pajskalet och lägg på tomat och rödlök och grädda ytterligare ca 25 minuter i mitten av ugnen.