Ligger i sängen

Hej på er :)

Man har inte riktigt tid att sitta vid någon dator sådana här tider. Det är så mycket annat roligare nu just! Vi ligger, D och jag, och kollar på en film nu men jag tycker den är lite konstig så jag orkar inte kolla så mycket. Har före idag kollat på en riktigt bra film! Den hetter Men of Honor. Den rekommenderas!

Annat som hänt idag då?
Nå, D och jag var ju barnvakt åt Alvin igårkväll och vi sov där också. Det gick riktigt bra! Han är så snäll och nöjd så. Inte saknade han mamma och pappa något alls så länge han var sysselsatt. Det var lite värre då han skulle sova. Det är så hjärtskärande också då man måste "tvinga" honom att ligga i sängen och sova då han bara gråter. Men till slut somnade han ju nog :)

D och jag var nästan som pensionärer igår och gick och sova ca kl.22. Fast man hade ju öronen öppna hela tiden så att man skulle höra ifall A skulle vakna. Sen blev man ju också ännu mera rädd då det började skjutas raketer! Var ju så rädd att lillen skulle vakna av smällarna. Men han gjorde det inte som tur! Kl.5 vaknade han och då var man pigg. Tänkte inte få honom att sova så få kom farsan efter honom och tgg honom till egen säng.

Imorse vaknade vi runt 10 och då var det att börja leka med lillen igen. Han var glad som vanligt. Blev bjuden på pizza och sen har inte så mycket annat hänt idag. Vi har packat ihop alla saker tills vi åker till Vasa igen. D åker i jobb imorgon så bilen är färdigpackad. Jag åker på söndag först med bussen då antagligen.

Kollar på gymmets hemsida nu och är så glad för allt nytt! Ser framemot nya året med mycket träning! Har ju fläskat till sig lite över jullovet nu så det ska bli skönt att få träna.

Tandborstdax snart. GODNATT ALLIHOPA!
2010-01-01 @ 21:03:34 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }