Klåperi för flera

Ni sku bara veta vad jag ställt till med nu.

Jag satt här på min madrass (tänkte skriva här i min säng) och åt frukost. Satt med tallriken med flingor i handen och tänkte att snabbt varv att "tänk skulle tallriken vinka omkull" och vips så har jag alla mina flingor med mjölk på mig! Allt på mitt bröst och innanför blusen. Satt stilla ett tag och tänkte att jag inte får röra på mig men så kände jag att det började rinna på ryggen så då hoppade jag upp och sprang till badrummet!

Så har jag ju förstås ingen tvättmaskin så jag var bara tvungen att skölja topparna och bh:n under rinnande vatten så att jag helst skulle få bort lukten av mjölk sen. Inte så kul att ha toppar som luktar sur mjölk.


Sen då jag kommer tillbaka in i rummet så ser jag att det har kommit lite på madrassen och dynvaret också. Fan, tänkte jag. Men har iallafall torkat dem med tvål och vatten så jag hoppas mjölklukten försvinner. Dynvaret är lätt att tvätta sen men jag hade inte med något lakan till madrassen :/ Och jag vill inte ligga och sova och lukta på sur mjölk.



Jag som nyligen hade varit i dushen och tagit på mig rena kläder så skulle detta ske. Hahaha!

2009-05-27 @ 11:27:37 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }