Idag bär det iväg..

Äntligen har dagen kommit och jag får snart fara hem till Närpes! Har väntat så grymt! Tänk att jag säger så :P Jag som va så trött på Närpes förra våren. Det var nog bara bra för mig att fara bort från Närpes en stund..

Idag börjar jag först 12.30 men sitter här redan. D och jag tog bilen till skolan så vi packade allt på en gång och for till skolan. Jag skulle i och för sig kunnat lämnat hemma och sova och tagit bussen sen men jag tänkte att jag kan göra lite nytta här i skolan också. Tänkte bara skriva ett blogginlägg så ska jag gå ner i biblioteket och läsa på inremedicin. Tror det knappast blir så mycket läst när jag kommer hem till Närpes så ska passa på att läsa så mycket som möjligt här då.
Börjar som sagt 12.30 och då har jag klinisk vårdlära. Det slutar egentligen 16.00 men jag ska gå därifrån 15.00 så att vi får fara någongång. Efter det har vi nog ännu inremedicin men det tittar jag på senare.

Kommer hem mot kvällen ikväll då och då blir det nog bara att fara hem och inte göra något annat än att avrunda kvällen och gå och sova. D ska i jobb på fredan 10.00 på morgonen så vi får inte sova så länge då. Men det gör inget. Runt 12.00 på dagen ska jag på lunch med min söta Ann :)

Lördasmorgonen ska jag på babysim och nu kommer jag på att jag inte har med något bikini till Närpes! Attan! Nå, jag borde nog ha något hemma i Närpes. Men det kommer att bli kul att simma med Alvin :)
På kvällen ska det festas för då fyller Ann 21 år!! :)

Nu hinner jag inte skriva mera. Bajbaj
2009-03-05 @ 09:34:50 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }