I Närpes

Är nu hemma i Närpes :) Vi kom fram redan 18.30 ikväll så det var riktigt skönt att bara få ta det lungt och inte stressa med något och sen bara gå och sova genast.
Har bland annat hunnit göra en smörgåstårta tills imorgon :) Har inte dekorerat den ännu för jag vill att den skall vara fräsch imorgon när vi ska äta den :)

D's pappas flickvän har tydligen bakat en massor :P Har gjort en tårta, småkakor och mockarutor. Vill nog göda oss allt :D
Det blir kalas imorgon kväll. Blir nog en del gäster..

Imorgon på morgonen skall jag vara barnvakt åt Alvin :) Ska fara dit till 9.30 ungefär för Rosanna skall till frissan. Får se vad Alvin och jag hittar på imorgon då medan hon är borta :) Säkert någonting skojigt ;D Får se ifall jag hinner titta lite på någon föreläsning. Knappast. Får se när jag alls hinner.
På eftermiddagen någongång måste jag hem och dekorera min smörgåstårta och efter det gäller kalas!

Håller på och printar ut alla kirurgipapper nu just. Slösar mammas och pappas bläck när jag ändå är här :D

Doktorn idag gick helt bra.. Bara att när jag kom dit så skulle hon genast ta blodtrycket och jag hade ju sprungit och stressat där före så jag visste ju att det inte skulle visa rätt :D Visade första gången 138/90 så hon sa att det var lite för högt och frågade om jag är spänd.. Men jag sa bara att jag har typ sprungit hit så därför.. Andra gången visade mätaren normalt :P Tur det! Lite konstigt system hade de där jämfört med Närpes.

Nu ska jag avrunda här och så ska jag ta och sätta mig med mamma och pappa i vardagsrummet en stund före läggdags :) Gonatt!

2009-03-24 @ 20:40:29 Allmänt Permalink


Kommentarer
Anonyma och elaka kommentarer publiceras ej.
Jag svarar inte på anonyma kommentarer.



Skriv din kommentar här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
img{ border: 0px; }